Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα με εκπροσώπους των Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Φλώρινας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα επισκέφτηκαν στο γραφείο του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Π.Ε. Φλώρινας και ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Φλώρινας, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024.

Στη συνάντηση ο κος Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε εκτενώς για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες τους.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων διατύπωσαν τις θέσεις τους,  προκειμένου να ενισχυθεί η ανεξάρτητη διαβίωση των ατόμων με προβλήματα κινητικότητας και αισθητηριακές αδυναμίες.

Ο κος Τάσκας επανέλαβε ότι χρέος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η διασφάλιση του δικαιώματος των Ατόμων με Αναπηρία να απολαμβάνουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους, τη χαρά της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ με έδρα τη Φλώρινα Βασίλης Παπαγιάννης και τα μέλη Ευάγγελος Σταϊος και Ιωάννης Μπισδούνης, επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Φλώρινας Αγνή Σιδηροπούλου, η Γραμματέας Ιορδάνα Σουμελίδου και το μέλος Βασίλης Ιγνατίου.