Το κυβερνητικό κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτριο Γαλαμάτη, τη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νάτσιου Μαρία, τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Φλώρινας Μιχαηλίδη Νικόλαο και το μέλος ΔΗΜΤΟ Φλώρινας Μάρου Μιχαήλ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος του Κέντρου κος Παρδάλης Ιωάννης ξενάγησε το κλιμάκιο στους χώρους του Κέντρου, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τα  φιλοξενούμενα παιδιά ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε παρόντες, επιπλέον του κυβερνητικού κλιμακίου, ήταν ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου κος Παρδάλης Ιωάννης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κος Ευθυμιάδης Χρήστος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κος Νόνας Παναγιώτης, η Αναπλ. Προϊσταμένη Δ/νσης κα Τσάτσα Ολυμπία και ο Αναπλ. Προϊστάμενος Τμήματος Διαχείρισης του Κέντρου κος Ναούμ Χρήστος.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στη δομή και ο Πρόεδρος ζήτησε τη στήριξη του αιτήματος για έκτακτη χρηματοδότηση για πετρέλαιο θέρμανσης. Ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον Πρωθυπουργό και δήλωσε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις προσπάθειες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αφού βασική προτεραιότητά της αποτελεί η πρόνοια και η προστασία των παιδιών.

Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο Διοικητής του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κος Παπασωτηρίου Σταύρος.