Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» ο Δημήτρης Ηλιάδης

Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Ηλιάδη Δημήτρη στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
O Δημήτρης Ηλιάδης γεννήθηκε στο Νέο Καύκασο Φλώρινας, είναι παντρεμένος με την Δάφνη Παπαδοπούλου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, και έχουν δύο κόρες, την Μάρθα που είναι Φιλόλογος και την Ελευθερία που είναι Ιατρός. Ο ίδιος είναι συνταξιούχος από την πρώην Αγροτική Τράπεζα.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε το 1995 με τα Συμβούλια Περιοχής στον Δήμο Κλεινών, ακολούθως διετέλεσε Δήμαρχος για 12 συνεχόμενα χρόνια στον δήμο Κάτω Κλεινών και τέλος διετέλεσε Αντιπεριφεριάρχης της Π.Ε Φλώρινας.
Στις εκλογές του 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» και έκτοτε είναι Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔΔ) του Δήμου Φλώρινας, θέση στην οποία βρίσκεται αφιλοκερδώς με δικιά του απόφαση και αποκλειστικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Σε όλη την σταδιοδρομία του ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά του τόπου μας συμμετέχοντας σε διάφορους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.
Είναι χαρά μας που ο Δημήτρης Ηλιάδης, ένας άνθρωπος με μακρά εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης και πολυετή προσφορά στην τοπική κοινωνία, συντάσσεται με το όραμά μας για τον Δήμο Φλώρινας.
Συνεχίζουμε μαζί με όραμα και πρόγραμμα!