Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: “Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι σύμμαχος και αγωνίστρια για τα δίκαια αιτήματα της Φλώρινας και της Μακεδονίας”

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα παρουσία της κ. Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου Βουλευτή ΝΔ Β΄ Αθηνών, υποψήφιας Ευρωβουλευτή και κεντρικής ομιλήτριας, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος».

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας Θωμάς Θεοδώρου, ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος μίλησε για τον αγροτικό χώρο ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν οι Δήμαρχοι Πρεσπών και Φλώρινας, Παναγιώτης Πασχαλίδης και Γιάννης Βοσκόπουλος.

Στην ομιλία της η κ. Ασημακοπούλου δήλωσε σύμμαχος, από όποια θέση και αν βρίσκεται, για τα δίκαια αιτήματα της Φλώρινας και της Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σημερινή κατάσταση, για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη Ν.Δ., για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για τις επερχόμενες εκλογές.

Ακολούθησε ημερίδα με θέμα: «Ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα -Σύγχρονη Ανάπτυξη στον Αγροτικό Τομέα (το παράδειγμα της Ο.Π. ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΕΛΛΑΣ)» και ομιλητές τους: Ιωαννίδη Δημήτριο: «Νέες τεχνολογίες στην Γεωργία» – Γεωπόνο,
Παπακυριακού Βασίλειο: «Η γεωργία ως όχημα οικονομική ανάπτυξης. Το παράδειγμα της αμπελοκαλλιέργειας στη ζώνη ΟΠΑΠ Αμυνταίου» – Μέλος Αγροτ. Συνετ. Αγ. Παντελεήμονα, Νίκο Δούκα: «Δομή και παράγοντες επιτυχίας της ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΕΛΛΑΣ» – Φυσικός, ΜΒΑ
Κωνσταντίνο Κόκκινο: «Καλλιεργητικές Συνθήκες του ιπποφαούς στην Ελλάδα» -Γεωπόνο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση καθώς και βίντεο από τη συνέντευξη που προηγήθηκε.