Ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Π.Ε. Φλώρινας Στέφανου Μπίρου

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική γραμματεία τού ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, για την τιμή να με τοποθετήσουν ως υποψήφιο βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας στις επερχόμενες εκλογές. Σε μια δύσκολη περίοδο για την  χώρα, η αλλαγή πολιτικής διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα είναι αναγκαία. Η ευκαιρία που μου δίνετε να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική, γιατί πιστεύω πως ο τόπος μας το έχει μεγάλη ανάγκη.
Γνωρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία του νομού μας, προσπάθησα να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις να επιλυθούν πολλά από αυτά .Η αγάπη και η δύναμη που αντλώ από όλους σας είναι το κριτήριο για την συμμετοχή μου στις εκλογές.
Μία προοδευτική δημοκρατική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είναι απαραίτητη για μία δίκαιη κοινωνία που θα έχει ως βασικό στόχο τον άνθρωπο και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στην χώρα μας .

Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε της πολιτικές της ακριβείας, των μονοπωλίων και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να υπάρξει ανάπτυξη, πρόοδος και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στον νομό μας. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη, όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε την μεγάλη αλλαγή.
Δώσε φωνή στον τόπο σου.
Μπίρος Στέφανος
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία
image.png