Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «κίνηση ενεργών πολιτών Δήμου Πρεσπών» (φωτογραφίες & βίντεο)

Αγιασμό και ανακοίνωση υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρεσπών Φώτιος Νόνας, το Σάββατο 20 Απριλίου.

Αφού τελέσθηκε ο αγιασμός, τον λόγο πήρε ο κ. όνας ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «κίνηση ενεργών πολιτών Δήμου Πρεσπών», αναφέρθηκε στους προβληματισμούς του για τη σημερινή κατάσταση του Δήμου, η οποία ήρθε από την αδυναμία των προηγούμενων Δημοτικών Διοικήσεων που δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στην ανάληψη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, με αποτέλεσμα τη μη επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας αλλά και τη μη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Πρέσπα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μια ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα και να έρθουν σε μια κανονικότητα ενώ εάν χαθεί αυτή, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του συνδυασμού του κατεβαίνουν στις εκλογές με στοχευμένες  προτάσεις.  Αφού παρουσιάστηκαν οι προτάσεις, οι προγραμματικές θέσεις και οι στόχοι του συνδυασμού, ο κ. Νόνας προχώρησε στην ανακοίνωση των υποψηφίων που είναι οι εξής:

Άσπρου Ευαγγελία

Δαούλα Θεοδώρα

Λιάμη Μαρία

Μπαζίνας Αχιλλέας του Κωνσταντίνου

Μπαμπάκος Χρήστος του Ευαγγέλου

Νίρας Νικόλαος

Νίτσας Κωνσταντίνος

Νίτσας Οδυσσέας

Νόνας Δημήτριος

Νταούλα Σοφία

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Στεργιάδου Αστέρω