Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θεόδωρου (Τεό) Δημόπουλου

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Θεόδωρο (Τέο) Δημόπουλο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Θεόδωρος Δημόπουλος γεννήθηκε το 1969 στη Σιταριά Φλώρινας και από το 1966 είναι παντρεμένος με την Βικτωρία Μαυρουδή, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Παρασκευή και την Ελένη.

Το 1987 αποφοίτησε από το Λύκειο Φλώρινας και, κατόπιν, υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού από το 1988 μέχρι και το 1991.

Από το 1993 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Φλώρινας.

Ανέλαβε Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σιταριάς το 2006.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινάει το 2007, όπου εκλέγεται ως τοπικός Σύμβουλος στην κοινότητα της Σιταριάς μέχρι και το 2011.

Το 2014 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Φλώρινας, με τον Συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλο. Διετέλεσε από το 2016 Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου – Περιβάλλοντος με διευρυμένες αρμοδιότητες πολιτικής προστασίας μέχρι το 2019, χωρίς να διακόψει την ενασχόλησή του ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Η δυναμική του και η αγάπη του για τον Δήμο Φλώρινας, συνδυαστικά με το πάθος του για την ανάδειξη του Δήμου μας ως τον απόλυτο εναλλακτικό τουριστικό προορισμό, τον οδήγησαν ώστε να κατέλθει στον πολιτικό στίβο με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ». Γιατί μέσα από μια στοχευμένη συλλογική πορεία μπορούμε να φτιάξουμε τον τόπο μας στα μέτρα των ονείρων των παιδιών μας!