Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νικολάου Δούμτση

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Νικόλαο Δούμτση, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ο οποίος συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Συνδυασμό μας.

Ο Νικόλαος Δούμτσης γεννήθηκε το 1979 στη Φλώρινα και ζει στο Αρμενοχώρι. Οι γονείς του είναι ο Αθανάσιος και η Σοφία Δούμτση. Έχει δύο παιδιά τη Σοφία Δούμτση, φοιτήτρια του τμήματος μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τον Γιώργο Δούμτση, μαθητή Α’ Γυμνασίου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανοτρονικής  και εργάζεται ως αυτοκινητιστής στο ΚΤΕΛ Φλώρινας.

Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2015 μέχρι και σήμερα και διετέλεσε  τρεις θητείες στη θέση του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Οχημάτων και της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.

Επίσης, υπήρξε Αντιπρόεδρος και μέλος της ΑΝΦΛΩ, καθώς και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας ζωής και της Επιτροπής Εκμίσθωσης Ακίνητων και Αγρών του Δήμου Φλώρινας.

Επιπρόσθετα, διετέλεσε μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, του Νομικού προσώπου του Δήμου Φλώρινας και της ΔΕΥΑΦ, καθώς και Πρόεδρος Παιδικών Χαρών Φλώρινας Αμυνταίου και Πρεσπών.

Ως εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος έχει βασικό στόχο του το κοινό καλό όλων των συνδημοτών, για το οποίο θα συνεχίσει να εργάζεται με το ίδιο μεράκι και την ίδια διάθεση, όπως έπραξε όλα αυτά τα χρόνια.