Αναστέλλονται οι περιοδείες του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη, λόγω έξαρσης των κρουσμάτων του COVID-19 στην Π.Ε Φλώρινας

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες.

Με αφορμή την έξαρση των  κρουσμάτων του COVID-19 , λόγω και της μετάλλαξης Όμικρον  που πλέον έχει κάνει την εμφάνιση της και στην χώρα μας , θα ήθελα για ακόμα μια φορά να σας κάνω έκκληση να εμβολιαστείτε και να τηρείτε ευλαβικά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, που έχουν θεσπιστεί από την Κυβέρνηση και τον ΕΟΔΥ.  Η πανδημία δοκιμάζει για ακόμα μια φορά την ανθρωπότητα, την χώρα και την Π.Ε Φλώρινας, όπου η αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες,  είναι ραγδαία. Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον καλούμαστε να δείξουμε υπευθυνότητα και πειθαρχία στις επιταγές της ιατρικής κοινότητας  για να ξεπεράσουμε και αυτόν τον σκόπελο.

Στο πλαίσιο αυτό σας ανακοινώνω ότι αναστέλλονται  όλες οι  περιοδείες  που είχα προγραμματίσει σε όλη την Π.Ε  Φλώρινας και περιορίζονται οι επισκέψεις .  Με σωστή τήρηση των κανόνων , περιορισμό των κινήσεων και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή θα τα καταφέρουμε.

Εύχομαι το 2022 να είναι η χρονιά που θα σημάνει το τέλος της πανδημίας και την επιστροφή στους κανονικούς  ρυθμούς ζωής.

Καλή χρονιά!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ  

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ