Απάντηση Μπιτάκη σε Ιωσηφίδη: «Μην ξεχνάτε, κ. Ιωσηφίδη, οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα….»

Αναφορικά με τα όσα ανέφερε ο κ. Ιωσηφίδης στο από 26-10-2021 χυδαίο παραλήρημα του-όπου εκδήλωσε και τον πραγματικό του χαρακτήρα, καθώς δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του από τις απανωτές δικαστικές ήττες και το γεγονός ότι διακόψαμε εγκαίρως την άλωση της δημοτικής περιουσίας προς όφελος του, σας γνωρίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα παραθέσουμε συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρουσιάσουμε όλα τα σχετικά έγγραφα, χωρίς αοριστολογίες όπως του κ. Ιωσηφίδη, και θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά ότι ο κ. Ιωσηφίδης είναι μαλωμένος με την αλήθεια.

Όσον άφορα την αγωνία του γιατί δεν προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη, του γνωρίζουμε ότι εμείς ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα (αποφάσεις και διατάξεις) των δικαστικών ερευνών και όχι τις προσφυγές στη δικαιοσύνη. Ο ίδιος μέχρι τώρα έχει επανειλημμένα προαναγγείλει την προσφυγή του στη δικαιοσύνη αλλά έχει ξεχάσει να ανακοινώσει ότι στις 5 υποθέσεις που ήδη διεκπεραιώθηκαν τα αποτελέσματα ήταν εις βάρος του .

Υποσχόμαστε στη συνέντευξη τύπου να μοιράσουμε τις σχετικές αποφάσεις και διατάξεις για να μην μείνουν αμφιβολίες ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, εκτός βέβαια αν έχει πάλι αντιρρήσεις ο κ. Ιωσηφίδης και θέλει να μη λάβουν γνώση οι δημότες τις σχετικές αποφάσεις και διατάξεις, επικαλούμενος το βιομηχανικό και εμπορικό απόρρητο, τα προσωπικά δεδομένα και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Υποσχόμαστε λοιπόν να ενημερώσουμε τους πολίτες όταν δικαιωθούμε και όχι όταν ασκούμε προσφυγές ενώπιον της δικαιοσύνης .

Ας μην βιάζεται, θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης και για αυτόν. Και μην ξεχνάτε, κ. Ιωσηφίδη, οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα….

 

Άνθιμος  Μπιτάκης                                                       

Δήμαρχος  Αμυνταίου