Απάντηση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας στην τοποθέτηση του Δημάρχου Φλώρινας στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Φλώρινας ότι, δεν εκπλαγήκαμε καθόλου από την τοποθέτηση του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα ζητήματα του αποχιονισμού και της “μη” κήρυξης του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η ειρωνική και κυνική απάντηση του Δημάρχου, ότι δεν προχωρήσαμε στην παραπάνω ενέργεια,  διότι εμείς δεν  ανήκουμε πολιτικά στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να βοηθηθούμε, ειλικρινά εάν δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα, θα ήταν για γέλια και η απάντηση αυτή, δεν προκαλεί μόνο αγανάκτηση αλλά και  θλίψη.

Η προσπάθεια ενός αποτυχημένου δημάρχου να αποδράσει από το Δήμο, αναζητώντας θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος του και ο ανταγωνισμός του με άλλους μνηστήρες, προφανώς δεν του αφήνουν περιθώρια για ενασχόληση με το Δήμο. Για μια ακόμη φορά κύριε Δήμαρχε επιλέγετε να λειτουργήσετε ως κομματάρχης και όχι ως Δήμαρχος, ζώντας σε έναν βολικό μύθο ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, καταδικάζοντας  έναν ολόκληρο δήμο στο έλεος καιρικών φαινομένων.

Ζώντας ταυτόχρονα σε παράλληλες πραγματικότητες, θεωρείτε και προσπαθείτε να πείσετε (ποιόν άραγε) ότι όλα τα κάνετε σωστά, χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας και αυτοκριτικής.

Κ Δήμαρχε έχετε καταστεί απολύτως προβλέψιμος και επαναλαμβάνεστε κάθε χρόνο με τα ιδία έωλα επιχειρήματα και τα ίδια αφηγήματα. Προσμετρήστε σε αυτά και το γεγονός, ότι με τις ολιγωρίες σας, εγκαταλείψατε  το έργο της τηλεθέρμανσης(υπενθυμίζουμε ότι δική σας αρχική υπόσχεση ήταν ότι θα λειτουργήσει εντός του 2015), που αποτελούσε τεράστια οικονομική και περιβαλλοντική ανακούφιση για τους πολίτες της Φλώρινας.

Δυστυχώς για την κοινωνία της Φλώρινας που βιώνει μια τραγική πραγματικότητα και οι πολίτες της βιώνουν, μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, αισθανόμενοι τελείως εγκαταλειμμένοι.

Όμως επειδή ζούμε και σε έτος αυτοδιοικητικών εκλογών, είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα αποδώσουν δικαιοσύνη και στις εκλογές θα απαλλάξουν τη Φλώρινα από ανθρώπους και σχήματα που ταλαιπωρούν τους ίδιους και την κοινωνία.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ