Απολογισμός θητείας του διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας Γεωργίου Μάντσου

Σε απολογισμό της θητείας του, συγκριτικά και με τις προηγούμενες χρονιές, προχώρησε ο διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργος Μάντσος, ενημερώνοντας παράλληλα για τη συνολική λειτουργία του ιδρύματος.

Αρχικά, αναφέρθηκε εκτενώς σε όλες τις κλινικές, στη στελέχωση τους με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τους, ενώ στη συνέχεια έδωσε στοιχεία σχετικά με τα εξωτερικά ιατρεία και τον αριθμό των επεμβάσεων και των εργαστηριακών εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2018 μέχρι το 2022.

Ο κ. Μάντσος έκανε, επίσης, αναφορά στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και στα έργα που έχουν υλοποιηθεί σημειώνοντας πως υπάρχει 100% απορροφητικότητα, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις καινοτομίες που εφαρμόζονται στο Νοσοκομείο.

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως “πρέπει να είμαστε περήφανοι για το Νοσοκομείο μας και να το εμπιστευόμαστε, γιατί πρώτα απ’ όλα σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας”.

Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν επίσης ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Δημάκης και η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Κηπουροπούλου και από τους φορείς ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου.