“Αρνητική στάση της μειοψηφίας σε κοινωνικά και αναπτυξιακά θέματα του Δήμου”

«ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Αυτόπτες μάρτυρες για μία ακόμη φορά – στον βωμό της στείρας αντιπαράθεσης που διέπει τον τελευταίο καιρό τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης – έγιναν όσοι παραβρέθηκαν στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου στις 13/2/2019. Με τη δικαιολογία της δήθεν προεκλογικής περιόδου, καταψήφισε το θέμα της έγκρισης πρόσληψης Διευθυντή στη  ΔΗΚΕΑ όπως καταψηφίσθηκε και η άμεση ανάγκη της έγκρισης υλοποίησης Υδραυλικών Μελετών στις Τ.Κ. Αντιγόνου και Μανιακίου.

Τα ανωτέρω θέματα αφορούσαν αποφάσεις, λόγω και των τελευταίων ευνοϊκών αλλαγών που ενισχύουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου, για την εύρυθμη λειτουργία της ΔΗΚΕΑ με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας αλλά και την καθημερινότητα των κατοίκων σε Τοπικές Κοινότητες που τα δίκτυα ύδρευσης χρήζουν άμεσης επισκευής και αντικατάστασης.

Για την παρούσα δημοτική αρχή δεν υπάρχει καμία δήθεν δικαιολογία να μπει ο Δήμος μας σε κατάσταση αβελτηρίας εις βάρος των συνδημοτών μας. Ο νομοθέτης υπαγορεύει ρητά τη χρονική περίοδο περιορισμών σε προσλήψεις, έργα και μελέτες και αυτή και μόνο θα τηρηθεί. Μπορεί για κάποιους η δήθεν προεκλογική περίοδος να αποτελεί δικαιολογία για αδράνεια, για μία σύγχρονη όμως κοινωνία η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και η αναπτυξιακή προοπτική του τόπου απαιτεί εγρήγορση και συνέπεια. Δυστυχώς, για μία άνευ λόγου αντιπαράθεση και ενώ δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης όπως οι κ.κ. Βεράνη Φ., Μπούτσκου Λ., και Γιαννιτσοπούλου Σ. ψήφισαν θετικά σε σημαντικά θέματα όπως της ΔΗΚΕΑ, με το σκεπτικό του κου Παπαχρήστου καταψηφίστηκαν στην ουσία δύο σημαντικά έργα που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τα επόμενα πενήντα έτη για τους οικισμούς του Μανιακίου και Αντιγόνου.

Γραφείο Δημάρχου