Γιάννης Βοσκόπουλος: “Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας” (βίντεο)

Πολλά και διάφορα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με την υποψηφιότητα του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πλέον τη θέση τους, δηλώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος στον δήμο Φλώρινας, αλλά είναι πρόθυμος να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις βουλευτικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Πριν από λίγες μέρες, κάλεσα τους Δημοτικούς Συμβούλους που είχα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο και τους δήλωσα ότι δεν θα κατέβω ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές και ότι είναι ελεύθεροι να πράξουν όπως νομίζουν. Εάν αποφασίσουν να επιλέξουν ένα άτομο από τον συνδυασμό και να το στελεχώσουν οι υπόλοιποι, τότε θα στηρίξω αυτό το άτομο ως υποψήφιο Δήμαρχο. Θα πρέπει μεταξύ τους, οι Σύμβουλοι, να αποφασίσουν αν θέλουν κάποιον να ηγηθεί και εγώ θα είμαι μαζί τους. Μετά από δύο θητείες θα είναι καλό να αποχωρήσω για να βγουν καινούργιοι άνθρωποι. Πιστεύω ότι έχω επιτελέσει ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο Φλώρινας και έχω ετοιμάσει πολλές μελέτες οι οποίες θα υλοποιηθούν στο μέλλον. Εάν με συμπεριλάβει ο Πρόεδρος στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιο Βουλευτή, με χαρά θα αποδεχτώ την πρόταση και θα συμμετάσχω στις βουλευτικές εκλογές».