Γιώργος Δακής : Είμαστε μαζί με την “Ανάσα” της αγοράς

Συνάντηση με τους τέσσερις νέους εκλεγμένους προέδρους των Εμποροβιοτεχνικών Επιμελητηρίων Γρεβενών,Καστοριάς, Κοζάνης καιΦλώρινας είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σήμερα το πρωί Πέμπτη 19-01-2012 στο γραφείο του στο κτίριο της ΖΕΠ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δακής αφού ευχήθηκε επιτυχία στους νεοεκλεγέντες προέδρους τωνΕΒΕτων τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων σημείωσε χαρακτηριστικά “Είναι πεποίθηση μας ότι πρέπει να στηρίξουμε την ανταγωνιστικότητα, την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και να δώσουμε μια προοπτική στον ευρύτερο χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αποτελεί για εμάς ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και μια ιστορική παρακαταθήκη τόνισε ο κ. Δακής.

Τα προβλήματα της αγοράς” συνέχισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας είναι πολλά, σίγουρα υπάρχουν ζητήματα που άπτονται πολλών εμπλεκόμενων φορέων.

Αυτό που είναι βέβαιο “επεσήμανε καταλήγοντας” ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε ξεκάθαρη βούληση, να είμαστε μαζί με την ανάσα της αγοράς σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Και βέβαια οι θέσεις, απόψεις και οι προτάσεις των επιμελητηρίων λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη.

Στην συζήτηση που έγινε σε ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα συμμετείχαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτης Πλακεντάς και οι Αντιπεριφερειάρχες Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Γιάννης Αντωνιάδης και Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος  Πασχάλης Χαρούμενος.