Γ. Αντωνιάδης: Ημέρα χαράς και δικαίωσης για τους απόφοιτους της Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2021-22, η απόφαση της υπουργού παιδείας

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά πληροφορηθήκαμε την έκδοση της υπ’αριθμ.  Φ.253.2/103868/A5/26-08-22 , απόφασης της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως, για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των αποφοίτων μαθητών Λυκείου  της Π.Ε Φλώρινας, καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων , ένεκα του σεισμού της 9ης Ιανουαρίου του 2022,  στην Φλώρινα.

Άλλος ένας κοινός αγώνας για ένα δίκαιο αίτημα δικαιώθηκε. Ευχαριστώ προσωπικά την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως με την οποία συναντήθηκα τρεις φορές δια ζώσης ενώ μιλήσαμε άλλες τόσες τηλεφωνικά για το ζήτημα της πριμοδότησης των μαθητών της Π.Ε Φλώρινας και τελικά ανταποκρίθηκε θετικά. Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί στην  τελευταία μας συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 01 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου του έθεσα το θέμα,  ήταν απόλυτα σύμφωνος και έδωσε την εντολή να ικανοποιηθεί.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφειάρχη Φλώρινας κ, Σωτήρη Βόσδου και τους τρεις δημάρχους,  Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη, Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη και Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη για τις προσπάθειες πουν κατέβαλαν και οι ίδιοι αλλά και από κοινού για την ευόδωση του στόχου. Αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμα μια φορά το «Όλοι μαζί μπορούμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ