Δήλωση του π. προέδρου ΔΕΕΠ Φλώρινας Θωμά Θεοδώρου

Μετά από τόσα χρόνια ανιδιοτελούς συμμετοχής και προσφοράς στη μεγάλη μας παράταξης απευθύνομαι σε όλους εσάς για να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπό μου, αλλά και τη βοήθεια που μου προσφέρατε, συμμετέχοντας στον κοινό αγώνα μας.

Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί μοιραστήκαμε μαζί μεγάλες στιγμές και διαγράψαμε μια λαμπρή πορεία. Καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε τα μέλη μας με αποκορύφωμα την τεράστια συμμετοχή στην ψηφοφορία που ήταν και πολυσυλλογική.

Αποκτήσαμε φωνή και απαντήσαμε σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που έχει η Περιφέρειά μας.

Στη παρούσα φάση ουδείς δικαιούται να εφησυχάζει δεν το επιτρέπουν άλλωστε και οι προκλήσεις που προβάλλουν απειλητικά για την περιοχή μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις εφορευτικές επιτροπές ,και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΦΕΕΠ, για την υπομονή τους με αποτέλεσμα να έχουμε μια εξαιρετική διαδικασία .

Καλή δύναμη στα νέα μέλη που εκλέχτηκαν σε όλα τα όργανα του κομματικού μηχανισμού για να συνεχίσουν, στον δύσκολο αγώνα που είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε όλοι, με μοναδικό στόχο την στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και την ενότητα του κόμματος .

Θωμάς Θεοδώρου

π. Πρόεδρος

Δ.Ε.Ε.Π ΦΛΩΡΙΝΑΣ