Δήλωση υποψηφιότητας του Εμμανουήλ Δημητρόπουλου

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Πρεσπών, με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Γεώργιου Στεργίου.

Η αγάπη μου για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, τον τόπο που αποφάσισα να ζήσω και να ξεκινήσω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στον πρωτογενή τομέα και στην μεταποίηση, ήταν από τους λόγους που με έκαναν να σκεφτώ σοβαρά την ενασχόληση μου με τα κοινά και να αποδεχτώ την πρόταση αυτήν όπου είναι μεγάλη τιμή για εμένα.

Βλέποντας την μέχρι τώρα καλή πορεία του Δήμου Πρεσπών μπορεί να δει κανείς ότι υπάρχουν πολλές ακόμη δυνατότητες και ευκαιρίες για την περιοχή μας που δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες και να πάνε χαμένες.

Για αυτόν λόγο βάζω τον εαυτό μου σε αυτή την μάχη διεκδικώντας ότι καλύτερο για τον Δήμο Πρεσπών, όπου χρειάζεται σοβαρότητα και εντιμότητα ώστε να πετύχουμε στις νέες προκλήσεις.

Μακριά από ΛΑΪΚΙΣΜΟ και ΨΕΎΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ζητώ την στήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου για να φτάσουμε τον δήμο Πρεσπών ακόμα ψηλότερα!

Εύχομαι έναν καλό και έντιμο αγώνα σε όλους τους υποψηφίους.

Με εκτίμηση

Δημητρόπουλος Εμμανουήλ του Αντωνίου