Δήμος Αμυνταίου-«Ετοιμάσου για ένα καλύτερο μέλλον»

Την πρώτη εκδήλωση για υποψηφίους που αναζητούν εργασία και επιλογής προσωπικού από επιχειρήσεις, με την επωνυμία «Ετοιμάσου για ένα καλύτερο μέλλον» πραγματοποίησε ο Δήμος Αμυνταίου στις 29 Σεπτεμβρίου και 06 Οκτωβρίου 2021.

Στο πρώτο στάδιο της δράσης, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες  δέχτηκαν συμβουλές  σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας-ΟΕΝΕΦ κ.Φιλιππίδης Κώστας και ο κ.Στεργίου Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου και μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του youtube, του Δήμου Αμυνταίου.

Στο δεύτερο στάδιο της δράσης, την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτήματος Δημόπουλου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα, να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων από την ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου, να παρουσιάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, να δώσουν προσωπικές συνεντεύξεις και να πραγματοποιήσουν γόνιμους διαλόγους.

Η πρωτοβουλία αυτή, έφερε πιο κοντά εργοδότες που αναζητούν τα επόμενα στελέχη τους και δεκάδες υποψηφίους που επιθυμούν να κάνουν το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Δράσεις όπως αυτή αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια και η ανταπόκριση στην εκδήλωση επιβεβαιώνει την ανάγκη για παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και  ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και στήριξαν ενεργά τη δράση.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου