ΔΕΕΠ Φλώρινας: « Άλλη μια αρνητική πρωτιά για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ» 

Περιμέναμε από την Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας  μια διαφοροποίηση από την κεντρική γραμμή του κόμματος αλλά φευ. Πρωταθλητές και αυτοί στην υποκρισία , στις αρνήσεις και στις αντιφάσεις. Αντί να απολογούνται και να ζητούν συγγνώμη για την ανυπαρξία έργων στον νομό Φλώρινας ,την  εποχή της διακυβέρνησης τους , μας κουνάνε το δάχτυλο και ζητάνε και τα ρέστα.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει πιο θετική πολιτική ενέργεια για έναν τόπο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού; Αντί να θέσετε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας, έχετε καταδικάσει εκ προοιμίου την επίσκεψη του Πρωθυπουργού. Αντί να βοηθήσετε απαιτώντας την επίλυση κάποιων χρόνιων προβλημάτων και με την αποχώρηση του Πρωθυπουργού να ασκήσετε την πολιτική κριτική  σας, εσείς ακολουθείτε την προσφιλή σας τακτική του λιθοβολισμού και του μηδενισμού.

Η Νέα Δημοκρατία απαντάει με σειρά από έργα που γίνονται ήδη αλλά και που έχουν δρομολογηθεί και επί δεκαετίες λίμναζαν, για τα οποία έχει αναφερθεί πολλάκις ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης και ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Είναι  έργα που θα δώσουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα αλλάξουν την μορφή της περιοχής.  Όλα αυτά μέσα σε αντίξοες συνθήκες και σε ένα δυσμενές διεθνές οικονομικό περιβάλλον  σε αντίθεση με σας που το 2015 κλείσατε τις τράπεζες με τα capital controls και οδηγήσατε την οικονομία σε βαθύ τέλμα και τους Έλληνες σε απόγνωση.

Εφόσον λοιπόν δεν μπορείτε να συνεισφέρετε θετικά , καλύτερα να χαμηλώσετε τους τόνους . Κάποιες φορές «Κρείττον του λαλείν το σιγάν…». Με αυτήν την αρνητική συμπεριφορά και επειδή ο λαός και μνήμη έχει και κρίση μάλλον η τρίτη θέση στην Π.Ε Φλώρινας σας περιμένει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ