Δημήτρης Φαρμακιώτης: «Το σύστημα, το κατεστημένο δε θέλει να χάσει την εξουσία. Θέλουν να γίνει μία επανάληψη του παλιού, με καινούργιες θεωρίες»

Σκληρή γλώσσα εναντίον των συνυποψηφίων του για το αξίωμα του δημάρχου Φλώρινας χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Φαρμακιώτης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως μετά τις ανακοινώσεις υποψηφίων συμβούλων από τους άλλους συνδυασμούς, το συμπέρασμα είναι πως έγιναν μετακινήσεις του παλιού καθεστώτος. «Το σύστημα, το κατεστημένο δε θέλει να χάσει την εξουσία. Θέλουν να γίνει μία επανάληψη του παλιού, με καινούργιες θεωρίες» είπε.

Στη συνέχεια, ο κ. Φαρμακιώτης επιτέθηκε προσωπικά στους κ.κ. Γιαννάκη, Κωνσταντινίδη και Μπίρο, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει κάποιο σημαντικό έργο στο δήμο Φλώρινας και πολύ περισσότερο απ’ αυτούς που διετέλεσαν σε θέσεις ευθύνης και σήμερα διεκδικούν ξανά τη ψήφο των πολιτών. «Έπρεπε να βγουν να ζητήσουν συγνώμη, να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους ψήφισε και να πάνε σπίτι τους. Δε μπορεί να έρχονται τώρα και να ζητάνε να πάρουν πάλι την εξουσία και να λένε ότι θα κάνουν έργο, όταν μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει».

Επιπρόσθετα, γνωστοποίησε πως την προσεχή Τετάρτη (10 Απριλίου) θα ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του, καθώς και το ότι σύντομα θα είναι ανακοινώσιμο και το σύνολο του προγράμματος του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω video τα όσα δήλωσε.