Διαδοχικές συναντήσεις στην Π.Ε. Φλώρινας για τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη

Την Π.Ε. Φλώρινας επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης, πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις με θεσμικούς και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Αρχικά ο κ. Περιφερειάρχης συμμετείχε σε σύσκεψη που συγκάλεσε το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, αναφορικά με το μέλλον των εργαζομένων των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας και την εξέλιξη της λιγνιτικής παραγωγής στην περιοχή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Αντωνιάδης και Πέτη Πέρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Άμπας, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλειος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος το Ε.Κ.Φ. κ. Κων/νος Σιάκος, εκπρόσωποι των εργατών των λιγνιτωρυχείων Αχλάδας και συναφών επαγγελμάτων.

Εν συνεχεία, ο κ. Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Ιωάννη Κιοσέ και κ. Βασίλειο Άμπα, μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης όπου συζήτησαν με τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Γιαννάκη,  θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η ύδρευση της πόλης από το φράγμα της Τριανταφυλλιάς, η διαχείριση της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας και οι ενεργειακές εξελίξεις στην περιοχή.