Εθνικώς επιβεβλημένη η άμεση κατάργηση του «Κέντρου Μακεδονικής γλώσσας»

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ καλεί όλους τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας σε παλλαϊκή συμμετοχή, ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την κατάργηση της κατάπτυστης «Συμφωνίας των Πρεσπών», τα απόνερα της οποίας βλέπουμε καθημερινά, να μολύνουν τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Ήρθε πλέον εκείνος ο καιρός που καλούμαστε να βγάλουμε τις κομματικές παρωπίδες και να αποφασίσουμε, «με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε».

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, όσοι υπέγραψαν και όσοι στηρίζουν την επαίσχυντη «Συμφωνία», ξέχασαν να μας ρωτήσουν. Σε αυτό το πλαίσιο, σκεπτόμενοι πάντα την ουσία και με ενωτικό πνεύμα, συντασσόμαστε αναφανδόν με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ “Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ” και τις νομικές ενέργειες που ανακοίνωσε, οι οποίες έχουν μεγάλη σημασία επειδή το σωματείο έχει έννομο συμφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, ο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» μέσω Δελτίου Τύπου που εξέδωσε στις 2 Δεκεμβρίου 2022, αποφάσισε, ομόφωνα, να προχωρήσει με ένδικα πλέον μέσα, κατά της απόφασης, υπ’ αρ. 27/28-7-2022 του ΠPΩTOΔIKEIOY ΦΛΩPINHΣ, που επικύρωσε το καταστατικό της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας», η οποία έχει σκοπό τη διάδοση της σλαβικής γλώσσας των Σκοπιανών στην Ελλάδα και τη διδασκαλία της, ως προαιρετικό μάθημα,  ήδη από τα δημοτικά σχολεία.

Εμείς, συνεπείς στις θέσεις μας, συνεχίζουμε τον αγώνα.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην ύπουλη προσπάθεια αμφισβήτησης ενός ακόμα τμήματος ελληνικής γης.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στο ενδεχόμενο να θρηνήσουμε μια ακόμα «αλύτρωτη πατρίδα».

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ την πατρική μας γλώσσα.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ  το  ένδοξο όνομά μας, με το οποίο μας αναγνωρίζει η παγκόσμια ιστορία . «Το όνομά μας είναι η ψυχή μας»!

Αγωνιζόμενοι μέχρι θανάτου, θα φωνάζουμε

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Από το Γραφείο Τύπου

Του Δημοκρατικού Πατριωτικού  Κινήματος «ΝΙΚΗ»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο [email protected]