ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

  ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ                                    

 

Ο Βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης  κατά το διήμερο 17-18/10/ 2016 επισκέφθηκε  εμπορικές επιχειρήσεις στις  πόλεις της Φλώρινας και του Αμυνταίου . Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα  που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ιδιαίτερα τέθηκε  το θέμα  των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Φλώρινας εξαιτίας της εξοντωτικής φορολόγησης και της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών  που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, της αύξησης του πετρελαίου θέρμανσης  αλλά  και της οικονομικής αιμορραγίας που δημιουργείται λόγω της γειτνίασης με τη FYROM  με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο κ Βουλευτής εξέφρασε  την αμέριστη συμπαράσταση του στους καταστηματάρχες  και την πλήρη στήριξη του στα δίκαια αιτήματα τους  καθώς και τη διαβεβαίωση του  ότι μέσα  από ερωτήσεις, επερωτήσεις και άλλες παρεμβάσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία  θα συμβάλει στην  ταχύτερη και ουσιαστικότερη επίλυση των  προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Οι επισκέψεις του κ. Βουλευτή θα συνεχιστούν σε εμπορικές επιχειρήσεις  με στόχο την ανάδειξη και την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του νομού.

 

      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ