Επίσκεψη αθλητών του ΑΟΦ στον Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Τους  νεαρούς αθλητές και αθλήτριες  του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας  Άγγελο Αντωνιάδη, Νεφέλη Τίτα, Σπύρο Παπαδόπουλο και Έλενα Ιωάννου υποδέχτηκε την Παρασκεύη  3 Ιανουαρίου 2020  ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης στο πολιτικό του γραφείο. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής τους κ. Χρήστος Τίτας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  ενόψει της συμμετοχής των νεαρών αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2020 , που θα διεξαχθούν στην Λωζάνη της Ελβετίας.

Ο κ. βουλευτής συνεχάρη τους αθλητές και τον προπονητή για την τεράστια επιτυχία της συμμετοχής τους στην Χειμερινή  Ολυμπιάδα Νέων και δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος που η Φλώρινα θα δώσει το παρών  στους αγώνες , χάρη στις προσπάθειες τους , την υπομονή  και την δίψα τους  για διάκριση. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον προπονητή για τα αιτήματα τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία τους.

Ο κ. βουλευτής τόνισε  ότι η  χιονοδρομία είναι ένα άθλημα συναρπαστικό , ιδιαίτερα διαδεδομένο στην περιοχή μας  και άρρηκτα  συνυφασμένο με την Φλώρινα λόγω των κλιματολογικών συνθηκών.

Ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε να γνωστοποιήσει στον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι ανάλογες υποδομές που θα βοηθούν τους αθλητές στην προετοιμασία τους και ταυτόχρονα να ζητήσει την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης κατά την οποία θα τιμηθούν οι αθλητές για αυτήν την σημαντική τους διάκριση.  Επιπλέον ζήτησε από τους αθλητές να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους με τον ίδιο ζήλο έτσι ώστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες διακρίσεις στο μέλλον οι οποίες θα αναδεικνύουν την Φλώρινα ως μια μητρόπολη της χιονοδρομίας και θα δικαιώνουν τους κόπους  τους.

 Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ