Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στη ΔΕΤΕΠΑ

Τη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) επισκέφτηκε την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, προκειμένου να συναντήσει δια ζώσης τον πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ κ. Ιορδάνη Μπάντη και τον διευθυντή της επιχείρησης κ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κιοσές αφού συνεχάρη τον κ. Μπάντη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενημερώθηκε εκτενώς για τη φετινή πορεία λειτουργίας της τηλεθέρμανσης, καθώς και για τα οφέλη που θα προκύψουν από την επικείμενη τοποθέτηση του ηλεκτροκίνητου θρυμματιστή βιομάζας και αγροτικών υπολειμμάτων (μπαλών), με κυριότερα την κάλυψη των θερμικών αναγκών των δύο μονάδων (θερμικής ισχύος 30MW) και τη μείωση του κόστους στo τιμολόγιο των καταναλωτών.

Ο προϋπολογισμός της υποδομής ανέρχεται στα 360.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Ο κ. Κιοσές ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ΔΕΤΕΠΑ για την ενημέρωση και την αγαστή συνεργασία που διέπει τις σχέσεις των δύο πλευρών.