Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στην τοπική κοινότητα Μεσοχωρίου

Την Κυριακή 23/08/2020 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης , επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα Μεσοχωρίου του δήμου Φλώρινας, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων του και της επικοινωνίας με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων. Ο κ. βουλευτής παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στη συνέχεια μαζί με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Μόσχο επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους.
Ο πρόεδρος της κοινότητας στην τοποθέτηση του , παρουσίασε την σημερινή εικόνα της κοινότητας και επισήμανε τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων. Τόνισε ιδιαίτερα το θέμα της κτηνοτροφικής ζώνης και της αγροτικής οδοποιίας καθώς και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην υδροδότηση της τοπικής κοινότητας Ακόμα συζητήθηκαν θέματα γενικότερης πολιτικής και ερωτήματα που απασχολούν τους κατοίκους.
Ο κ. βουλευτής αρχικά ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους κατοίκους για την ζεστή και εγκάρδια φιλοξενία. Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες των κατοίκων σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης και ανέλυσε το κυβερνητικό πλάνο για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και για την ανάπτυξη της περιοχής. Ακόμα ο κ. Αντωνιάδης τόνισε ότι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα αποτελεί βασική επιδίωξη της κυβέρνησης προκειμένου να στηριχτεί ο πληθυσμός της υπαίθρου.
Κλείνοντας ο κ. βουλευτής τόνισε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία τόσο με την περιφέρεια όσο και με τον δήμο και για αυτό θα συζητήσει με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς τα προβλήματα του χωριού και τους τρόπους επίλυσης τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ