Επίσκεψη του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στην τοπική κοινότητα  Σιταριάς

Την Κυριακή 13/09/2020  ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα  Σιταριάς  του Δήμου Φλώρινας.

Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου  και στη συνέχεια με την  Πρόεδρο της κοινότητας  κ. Ζωή Τσακμάκη, περιόδευσε στο χωριό και συνομίλησε με τους κατοίκους για θέματα που τους απασχολούν.

Η πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τα ποτάμια που διασχίζουν το χωριό , τα οποία αποτελούν εστίες μόλυνσης  και  χρήζουν άμεσης καθαριότητας . Επίσης η κ. Τσακμάκη τόνισε την ανάγκη της στήριξης των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο χωριό, οι οποίοι έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας και έχουν αναστείλει αρκετές από τις δραστηριότητες τους.

Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε την Πρόεδρο, τον ιερέα π. Πέτρο  και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την φιλοξενία και την ενημέρωση. Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες των κατοίκων σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης στα διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας. Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής επαφή με τον πρόεδρο για την προώθηση των λύσεων στα ανωτέρω προβλήματα.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ