Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου   (Α.Σ.Ε.Π.Α.) επισκέφτηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης  και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Γιαννιτσόπουλο και την πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου του δήμου Αμυνταίου κ. Διαμάντω Κρητικού .

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής . Ο κ. Γιαννιτσόπουλος  ζήτησε από τον κ. βουλευτή την συνδρομή του για την προώθηση των αιτημάτων που αφορούν  τα αρδευτικά δίκτυα Βεγορίτιδας και Χειμαδίτιδας, τα σχέδια βελτίωσης και το θέμα που έχει προκύψει με τους επιλαχόντες των σχεδίων, την  εξασφάλιση της ομαλής και έγκαιρης χρηματοροής στις αποζημιώσεις των αγροτών, την  διευκόλυνση των εργατών γης από τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τέλος το πολύ σημαντικό ζήτημα της καταβολής των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας     ( de minimis) στους ροδακινοπαραγωγούς κ.α

Ο κ. βουλευτής από την πλευρά του τόνισε ότι το 2020 αν και ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανταποκρίθηκαν άμεσα και με συνέπεια στα ζητήματα του αγροτικού κόσμου, υπήρξε απορρόφηση των αγροτικών προϊόντων σε ικανοποιητικές τιμές ενώ δοθήκαν οι ενισχύσεις και οι αποζημιώσεις στην ώρα τους σε όλους τους δικαιούχους. Παράλληλα δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση συνάντησης με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο προσεχές διάστημα για να τεθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες της περιοχής. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ