Επίσκεψη του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στην τοπική κοινότητα Α. Καλλινίκης

Την τοπική κοινότητα Α. Καλλινίκης του δήμου Φλώρινας επισκέφτηκε ο βουλευτής της Π. Ε Φλώρινας, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων του στις κοινότητες όλου του νομού.

Τον κ. βουλευτή υποδέχτηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Παντελής Ιωαννίδης όπου και τον ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα του χωριού. Κυρίαρχο θέμα μεταξύ όλων των άλλων ήταν η κατεδάφιση του παλιου δημοτικού σχολείου , το οποίο μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από πολλά χρόνια έχει εγκαταλειφθεί και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων. Παράλληλα ο κ. Ιωαννίδης πρότεινε στην θέση του σχολείου να δημιουργηθεί μια νέα πλατεία και ένα εντευκτήριο για τις ανάγκες του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού και να εξωραϊστεί ο περιβάλλοντας χώρος. Ο κ. Βουλευτής υπογράμμισε πως θα εξετάσει το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινότητας και σε συνεργασία με τις αυτοδιοικητικές αρχές ( Δήμο, Περιφέρεια ) θα εργαστεί για την επίλυση του.

Ακόμα ο κ. Βουλευτής επισκέφτηκε και το γήπεδο της τοπικής κοινότητας και συζήτησε με τον πρόεδρο την δυνατότητα ενίσχυσης του αθλητικού συλλόγου μέσω προγραμμάτων της ΓΓΑ.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ