Επίσκεψη του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στην Τοπική Κοινότητα Φιλώτα

Την Κυριακή 03 Οκτωβρίου  2021 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα  Φιλώτα, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων του στις τοπικές κοινότητες όλης της περιφερειακής ενότητας.

Τον  κ. βουλευτή υποδέχτηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  κ. Σπύρος  Μωϋσάκης  και  παρακολούθησαν μαζί  την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου. Παρόντες ήταν επίσης ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κιοσές, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Αβραμίδης και ο αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιάννης Αριτζάκης. Στη συνέχεια ο κ. βουλευτής με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Σπύρο Μωϋσάκη  επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα. Μεταξύ αυτών συζητήθηκε η πορεία της τηλεθέρμανσης και η διασύνδεση με την νέα υπό κατασκευή μονάδα 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, η ασφαλτόστρωση των εσωτερικών δρόμων του χωριού,  η ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων που εδρεύουν στην κοινότητα κ.α.

Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. πρόεδρο και τους κατοίκους για την θερμή και εγκάρδια φιλοξενία τους και τους ενημέρωσε για όλα τα μεγάλα έργα που δρομολογεί η κυβέρνηση για την περιοχή καθώς και για τον νέο αναπτυξιακό νόμο που δίνει την δυνατότητα σημαντικής στήριξης  των νέων επιχειρήσεων. Παράλληλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του απεύθυναν οι κάτοικοι  και δεσμεύτηκε να συζητήσει τα θέματα της τοπικής κοινότητας με τους αρμόδιους φορείς  προκειμένου να επιλυθούν.

 

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ