Επίσκεψη του βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη στην Τ.Κ. Βεγόρας

Την Κυριακή 15 Μαίου 2022 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Βεγόρας, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων του στις τοπικές κοινότητες όλου του νομού.

Ο κ. βουλευτής αρχικά παρακολούθησε την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στη συνέχεια ο κ. βουλευτής με τον πρόεδρο κ. Λάζαρο Αθανασιάδη επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα. Μεταξύ αυτών συζητήθηκαν η καθυστέρηση στην πληρωμή των αποζημιώσεων για τις δενδροκαλλιέργειες που είχαν υποστεί ζημιές στην προανθική περίοδο, η αποκατάσταση του ορυχείου της Βεγόρας, το αρδευτικό της Βεγορίτιδας,  τα προγράμματα ευφυούς Γεωργίας  που υλοποιούνται μέσω της Περιφέρειας , η διαχείριση των κενών συσκευασιών των φυτοφαρμάκων, οι αποκαλυφθείσες εκτάσεις της Βεγορίτιδας κ.α

Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. πρόεδρο και τους κατοίκους για την θερμή και εγκάρδια φιλοξενία τους και τους ενημέρωσε για όλα τα μεγάλα έργα που δρομολογεί η κυβέρνηση για την περιοχή. Παράλληλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν  οι κάτοικοι και δεσμεύτηκε να συζητήσει   τα θέματα της τοπικής κοινότητας με τα αρμόδια υπουργεία και  φορείς, για να επιλυθούν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ