Επίσκεψη του Γιάννη Αντωνιάδη στην Τ.Κ. Εθνικού

Την ακριτική κοινότητα του Εθνικού Φλώρινας επισκέφτηκε την Κυριακή 26/08/2018   ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης .

Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στη συνέχεια  με τον Πρόεδρο της κοινότητας  κ. Θωμά Δημητριάδη , επισκέφτηκε το καφενείο του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους.   Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι συζήτησαν με τον κ. Βουλευτή για τα ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα τους και ζήτησαν τη συνδρομή του .  Κυρίαρχα  ζητήματα  ήταν η εσωτερική και αγροτική οδοποιία του χωριού  η οποία χρήζει άμεσης συντήρησης , οι πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες παροχές υγείας  και το θέμα της μείωσης των συντάξεων έτσι όπως αυτό ψηφίστηκε από τη σημερινή κυβέρνηση .

Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο , τον ιερέα π. Σάββα Σουμελίδη και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την θερμή φιλοξενία και την   ενημέρωση και  δεσμεύτηκε για την διαρκή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων  καθώς επίσης και για την προώθηση και επίλυση των αιτημάτων  των κατοίκων μέσα από παρεμβάσεις και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Επίσης ενημέρωσε  τους κατοίκους για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που θα εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν  λάβει την εντολή διακυβέρνησης της χώρας από τον ελληνικό λαό,  για τον αγροτικό κόσμο , την υγεία και  τους συνταξιούχους .

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ