Επίσκεψη του νέου Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης στον Δήμαρχο Αμυνταίου

Το πρωί της Μ.Τρίτης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Αμυνταίου Άνθιμο Μπιτάκη, ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης Πύραρχος Κωνσταντίνος Μαυροματίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαίδας Βασίλη Ζιώγου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του κ.Μαυροματίδη ως νέου Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κοζάνης καθώς και για την ανταλλαγή ευχών ενόψει Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου αρχικά συνεχάρη τον κ. Μαυροματίδη ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο του, ενώ παράλληλα τον διαβεβαίωσε ότι, στο πλαίσιο της συνέχισης της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας, θα είναι αρωγός ο ίδιος και οι υπηρεσίες του Δήμου κατά την υλοποίηση του σχεδιασμού πυροπροστασίας της περιοχής. Τέλος, κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά στον συντονισμό και στην οργάνωση ενεργειών σε επίπεδο Δήμου, σε δράσεις και έργα για την πρόληψη και την άμεση αντιμετώπιση ενδεχόμενων πυρκαγιών καθώς μπαίνουμε στη νέα αντιπυρική περίοδο.

Γραφείο Τύπου                                                                                                                Δήμου Αμυνταίου