Επισκέψεις του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης την Μ.Τετάρτη 28/04/2021, σε κοινωνικές δομές και ιδρύματα της Π.Ε Φλώρινας ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Αρχικά ο κ. βουλευτής επισκέφτηκε το ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας όπου συνομίλησε με το προσωπικό του κέντρου και  συμπολίτες  μας που φιλοξενούνται στο ίδρυμα,  και μοίρασε πασχαλινά δώρα.

Στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ  Ν.Δ Φλώρινας κ. Θεοδώρου Θωμά , τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου κ. Τσιρώνη Γιώργο και το μέλος της ΔΕΕΠ κ. Μπούτση Βασίλη επισκέφτηκαν το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου ( πρώην ΚΑΦΚΑ), όπου και συνομίλησαν με το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό για τα θέματα που απασχολούν το ΚΕΦΙΑΠ και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.

Τέλος ο κ. βουλευτής επισκέφτηκε το Κ.Δ.Α.Π-Μ.Ε.Α του Δήμου Φλώρινας όπου αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και συζήτησε για την λειτουργία του Κ.Δ.Α.Π, και το έργο που επιτελεί.

Καθ’ όλη την διάρκεια των επισκέψεων, εφαρμόστηκαν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, για την αποφυγή διασποράς του COVID-19.

  

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ