Επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας Στέλιου Μαυρίδη σε Τοπικές Κοινότητες της Φλώρινας

Στην ανάγκη για μία σχέση λειτουργική και αποτελεσματική μεταξύ της κοινωνίας και των εκπροσώπων της – υποψηφίων , η παρουσία του υποψηφίου βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας  κ. Στέλιου Μαυρίδη, είναι καταλυτική.

Ο Στέλιος Μαυρίδης με γνώση, ειλικρίνεια και σεβασμό σε αντικρουόμενες απόψεις , δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στην πολιτική ζωή του τόπου, ακούει, προτείνει και δίνει λύσεις.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων του Στέλιου Μαυρίδη στην Ιτιά, Παπαγιάννη, Τριπόταμο και Αρμενοχώρι, είναι εμφανές πως οι πολίτες της Φλώρινας έχουν ανάγκη από έναν εκπρόσωπο, σύμβουλο και συμπαραστάτη για την καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων και την εξεύρεση λύσεων από κοινού.

Η επίσκεψη του Στέλιου Μαυρίδη , στον τόπο καταγωγής του, ενισχυμένη συναισθηματικά, είχε έντονο το στοιχείο της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του, που εκφράζονταν με ενθουσιασμό.

Ο Στέλιος Μαυρίδης, με ανοικτό διάλογο αμβλύνει τις διαφορές και ενώνει την Φλωρινιώτικη κοινωνία, και ωθεί τους πολίτες να εκφραστούν με εξωστρέφεια.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ