Επιστολή του αντιδημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Πέγιου

Κύριε Δήμαρχε

Με την επιστολή μου αυτή σας γνωρίζω την επιθυμία μου να μη με συμπεριλάβετε στους σχεδιασμούς σας για τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων για το έτος 2023, δεδομένου ότι την 9η Ιανουαρίου 2023 λήγει η θητεία μου ως Αντιδήμαρχος.

Η πρόσφατη δημόσια ανακοίνωση σας για την εκ νέου υποψηφιότητά σας στις επερχόμενες εκλογές και η απόφαση μου να μη συμπορευτούμε σε αυτές, καθιστά ηθικά επιβεβλημένη την δήλωση μου αυτή.

Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να οριστώ αντιδήμαρχος, καθώς και όλη την εμπειρία που απέκτησα στο διάστημα της θητείας μου.

Θέλω να ευχαριστήσω εσάς και όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου, για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Σεβόμενος την τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου, να με στηρίξουν με την ψήφο τους στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, θέλω να κάνω σαφές ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μετά την λήξη της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος, από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, με την ίδια υπευθυνότητα όπως έχω αποδείξει σε όλη αυτή τη δημοτική περίοδο.

Εύχομαι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, νικήτριες να αναδειχθούν οι δυνάμεις που συσπειρώνουν ενεργούς δημότες και οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας.

Με εκτίμηση

Πέγιου Ιωάννης