Ευχαριστήρια δήλωση της Σ. Ηλιάδου Τάχου, νυν πολιτευτού της Ν.Δ. στην Π.Ε. Φλώρινας

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Η χώρα μας βγαίνει επιτέλους από την «ζώνη του λυκόφωτος» στην οποία μας είχε ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και η Νέα Δημοκρατία, χάρις στην εμπνευσμένη ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκινάει μια προσπάθεια ανασυγκρότησης  της χώρας μας και δημιουργίας ενός καλύτερου μέλλοντος για  όλου εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας. Στόχοι του νέου Πρωθυπουργού είναι πλέον η εξασφάλιση δουλειάς για όλους, η οικονομική ανόρθωση της χώρας μας, η κοινωνική πρόοδος και η ασφάλεια του Έλληνα και της Ελληνίδας.

Τώρα που ο προεκλογικός αγώνας έλαβε τέλος, η ύψιστη κατάκτηση όλων που πήραμε μέρος σε αυτόν, χάρις στην τιμητική επιλογή μας από τον Πρόεδρο, είναι η συναίσθηση πως τα προβλήματα των ανθρώπων μας στο νομό μας έχουν όλα την λύση τους, αν συνεχίσουμε να συζητάμε και να βρισκόμαστε κοντά τους, στα καφενεία των χωριών μας. Προσωπικά  υπόσχομαι  ότι θα με βλέπετε κοντά σας, όλο και συχνότερα. Γιατί ο νομός μας αξίζει το καλύτερο, γιατί εσείς αξίζετε το καλύτερο.

Από τον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει καμία και κανείς. Μια αρραγής ενότητα κατακτήθηκε μέσα από τις κοινές μας εμφανίσεις. Το κόμμα κράτησε με σκληρό αγώνα τις δυνάμεις του, έναντι των άλλων κομμάτων στην περιοχή και η στήριξη η δική σας, μας έκανε όλους περήφανες και περήφανους.

Για μένα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, είμαστε όλοι μαζί, ο επανεκλεγείς βουλευτής και εμείς οι  πολιτευτές του κόμματος, οι προερχόμενοι από τα Μητρώα και από την κοινωνία των πολιτών, χάρις στο άνοιγμα που επιχείρησε ο αρχηγός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή θητεία στον κύριο Αντωνιάδη και καλή επιτυχία στο έργο του,  δεδομένου και του ιδιαίτερα υψηλού ποσοστού ψήφων, με το οποίο τον τίμησαν οι Νεοδημοκράτες πολίτες του νομού μας σε αυτές τις εκλογές.  Για εμάς τους υπόλοιπους που αγωνιστήκαμε για την παράταξη  και για το καλό όλων σας, είναι καθήκον μας να σκύβουμε πάνω σε ότι σας απασχολεί και να δουλεύουμε για να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματά σας. Και εγώ προσωπικά θα είμαι πάντα στο πλευρό σας.

Κλείνω την δήλωσή μου με έναν θερμό νεοδημοκρατικό ασπασμό, σε όλους εκείνους και εκείνες, τους φίλους και τις φίλες που μπορεί να μην ήταν κομματικά μας στελέχη, αλλά  απλοί Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες  που με στήριξαν όσο δεν παίρνει, στις νυχτερινές μου εξορμήσεις, στις κοινότητες του νομού, οι οποίες  έπρεπε να διεκπεραιωθούν, σε ότι με αφορούσε, αποκλειστικά σε διάστημα 17 ημερών. Σε όλες και όλους εκείνους που ήταν κοντά μου στο εκλογικό μου κέντρο και μοιράστηκαν μαζί μου τα όνειρά τους και τη δουλειά που έπρεπε να γίνει. Σε όσους ήρθαν και με τίμησαν με την αγάπη και την φιλία τους στην κεντρική μου εκδήλωση. Σε όλες και όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους και πίστεψαν σε μένα.

Και τέλος σε όλες και όλους εκείνους που δεν με ψήφισαν αυτή την φορά, αλλά θα τους πείσω να με ψηφίσουν την επόμενη.

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πάμε την χώρα μπροστά, μαζί.!!!!