Ευχαριστήρια επιστολή του Βασίλη Γιαννάκη

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου ο συνδυασμός μας «ΦΛΩΡΙΝΑ, τόπος ζωής μας» έδωσε έναν ηθικό και έντιμο αγώνα με σεβασμό στην αβίαστη βούληση και στην ελευθερία επιλογής των πολιτών. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να αναδείξουμε αυτό που εκπροσωπούμε και να αναθερμάνουμε τις ελπίδες των συνδημοτών μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, για έναν Δήμο όπως τον οραματιζόμαστε.

Οι πολίτες μάς επιβράβευσαν για τον αγώνα μας αυτό και μας τίμησαν με το υψηλό ποσοστό του 34%, κατατάσσοντάς μας πρώτους, γεγονός που αποτελεί το εφαλτήριο για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής.

Ως επικεφαλής της παράταξης ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας καθώς και όλους τους συνεργάτες μου για τον ειλικρινή, έντιμο  και πολιτισμένο αγώνα που κάνανε, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο με σύνεση και σωφροσύνη.

Τέλος, ευχαριστώ με κάθε ειλικρίνεια όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες και τους διαβεβαιώνω ότι στη νέα πορεία του Δήμου μας θα έχουν όλοι λόγο και ρόλο, μέσα από την σύνθεση ιδεών και δυνάμεων.

Σας καλώ όλους, αφού πλέον εκφράσατε και καταγράψατε τις προτιμήσεις σας στα πρόσωπα και τους συνδυασμούς, να με τιμήσετε την ερχόμενη Κυριακή με την ψήφο σας σε μια καθοριστική εκλογική αναμέτρηση που αφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου.

Υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και ότι θα είμαι συνεχώς δίπλα σας εμμένοντας σταθερά στη γραμμή της ενότητας και της ευθύνης, αλλά και στο δρόμο της δημιουργίας για την περαιτέρω αναμόρφωση του Δήμου μας.

Μαζί ξεκινήσαμε το μεγάλο οδοιπορικό, μαζί συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ευγνωμοσύνη προς όλους σας, για την συμπαράταξη σας με τον συνδυασμό μας «ΦΛΩΡΙΝΑ τόπος ζωής μας».

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Για τον συνδυασμό «ΦΛΩΡΙΝΑ, τόπος ζωής μας»

Βασίλης Γιαννάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας