Ευχαριστήρια επιστολή του Τρύφωνα Γρομπανόπουλου

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ» έδωσε έναν ωραίο και έντιμο αγώνα με σεβασμό στην αβίαστη βούληση και στην ελευθερία επιλογής των πολιτών, όπως επιβάλλουν οι κανόνες του πολιτικού πολιτισμού και της συλλογικής αξιοπρέπειας. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να αναδείξουμε αυτό που εκπροσωπούμε και να αναθερμάνουμε τις ελπίδες των συνδημοτών μας για ένα καλύτερο αύριο.

Σέβομαι και τιμώ την επιλογή των δημοτών και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα αγωνισθούμε με ήθος, αξιοπρέπεια, και διαφάνεια.

Θα ήθελα συγχαρώ τους συνδυασμούς που «πέρασαν»  στο δεύτερο γύρο και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.

Πρωτίστως, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, γιατί χωρίς τη στήριξη, την ανοχή και τον αγώνα που έδωσε, δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις πραγματικά δύσκολες συνθήκες του προεκλογικού αγώνα.

Να ευχαριστήσω στη συνέχεια, όλους τους υποψηφίους, συνεργάτες και φίλους που συντάχθηκαν με την υποψηφιότητα μου, με αγκάλιασαν πραγματικά και αγωνίστηκαν με περίσσια δύναμη.

Περισσότερο από όλα, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους δημότες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Για εμένα και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή και μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ», ήταν, είναι και θα είναι ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΗ, ΔΥΝΑΤΗ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ.

Το αύριο είναι μπροστά μας με ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.

Αυτή η παράταξη δημιουργήθηκε με γερές βάσεις και θα πάει μακριά.

 

Σας ευχαριστώ

Τρύφων Γρομπανόπουλος