Ευχαριστήριο της ΔΕΕΠ-Φλώρινας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ-Φλώρινας , ευχαριστούν τους χιλιάδες φίλους της παράταξης για τον μεγάλο αγώνα που κατέβαλαν και ανέδειξαν την Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη στο νομό με συντριπτική διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η χθεσινή νίκη της παράταξης είναι μεγάλη. Με διπλάσιο ποσοστό ο ελληνικός λαός έστειλε  ηχηρή απάντηση στα ψέματα και στην δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ και έδωσε  μια λαμπρή νίκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Νέα Δημοκρατία. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε τον εκλεγέντα βουλευτή κ. Παπασωτηρίου Σταύρο και να του ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Επίσης  συγχαίρουμε και τους πολιτευτές της παράταξης , τον κ. Γιάννη Αντωνιάδη, την κ. Παυλίνα Βέλτση και την κ. Σοφία Ηλιάδου –Τάχου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα αλλά και για την διαχρονική στήριξη στην παράταξη μας.

Ως ΔΕΕΠ θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια τη Κυβέρνησης , του βουλευτή και των υπόλοιπων θεσμικών παραγόντων για να πάμε  την Φλώρινα ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί με μπροστάρη τον άξιο πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη θα δώσουμε την μάχη και στις επόμενες εκλογές θα αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της παράταξης και στο νομό  και στην χώρα. Για να έχουμε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , για να έχει συνέχεια η προσπάθεια της ανάπτυξης και ανάκαμψης της χώρας που ξεκίνησε το 2019. Ο χθεσινός «πολιτικός σεισμός» – όπως αποκάλεσε ο πρωθυπουργός το αποτέλεσμα των εκλογών- μας καλεί αυτήν την ισχυρή εντολή να την μετατρέψουμε σε ευκαιρία για την ανάπτυξη και την ευημερία στην πατρίδα μας. Το χρωστάμε στους νέους και στις νέες μας που με την ψήφο τους δώσανε το στίγμα της επόμενης μέρας.

Σας ευχαριστούμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ