Η ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας και τα non-paper του Μαξίμου, λάσπη στον ανεμιστήρα κάθε φορά που η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο

Την ώρα που η χώρα μας μετράει παραπάνω από 4.000 νεκρούς, η πανδημία βρίσκεται εκτός ελέγχου – αφού δεν πάρθηκε κανένα ουσιαστικό μέτρο και δεν έγινε καμιά προετοιμασία για το 2ο κύμα του κορονοϊού, ενώ ήδη αναμένουμε και 3ο– την ώρα που έχουμε μια οικονομία σε κατάρρευση με τους καταστηματάρχες, τις τοπικές αγορές και τους πολίτες σε απόγνωση, τούτη την ώρα τα τοπικά στελέχη της ΝΔ αναπαράγουν τα non-paper και τις λασπολογίες του Μαξίμου, προκειμένου να αποφύγουν τη συζήτηση για τα αδιέξοδα που μας έχει οδηγήσει η κυβέρνησή τους και επενδύουν πολιτικά σε χυδαιότητες με αντιπερισπασμούς.

Βασίζονται λοιπόν σε ισχυρισμούς συνεργάτη υποδίκων για να αλλάξουν την ατζέντα, αποκρύπτοντας ότι και το ίδιο τους το κόμμα είχε στηρίξει την τροπολογία που αποσκοπούσε στην άμεση διερεύνηση της υπόθεσης το 2018. Πόσο δε μάλιστα, όταν η ισχύς αυτής παρατάθηκε από τους ίδιους το 2020. Μιλούν για «νταραβέρια», αυτοί που δίδαξαν στον ελληνικό λαό τι θα πει ‘ρεμούλα’ και τακτοποίηση ημετέρων. Μιλούν για σκάνδαλα αυτοί που σε κάθε νομοσχέδιο που κατεβάζουν προς ψήφιση, κρύβεται από πίσω μία εταιρία και φτάνουν στο σημείο να καταθέτουν τροπολογίες που ευνοούν συγκεκριμένα συμφέροντα, ενώ έχουν ήδη ψηφιστεί σε προηγούμενα νομοσχέδια.

Πολύ καλά θα κάνουν λοιπόν, όπως αντιφατικά αναφέρονται στο συκοφαντικό τους κείμενο, να αναμένουν τη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς της και να ασχοληθούν με το ρημαδιό που αφήνει το πέρασμα της κυβέρνησής τους από τον τόπο. Άλλωστε, τα στελέχη και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις συκοφαντίες και αν κάποιος δεν μας έχει απαντήσει, είναι η ίδια η ΝΔ. Γιατί ψήφισε την τροπολογία το 2018 και προέβλεψε την ίδια παράταση το 2020; Ήταν και ο κος Μητσοτάκης στο «νταραβέρι»;

Δεν περιμένουμε όμως καμία απάντηση από τη μονταζιέρα, το γραφείο λασπολογίας που μοιράζει «θεματάκια» για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, όπου άλλωστε φαίνεται η ‘κοπτοραπτική’ τους από την ίδια τους την ανακοίνωση, αφού επαναλαμβάνει δύο φορές την ίδια παράγραφο. Το μόνο που αναμένουμε και μαχόμαστε γι’ αυτό, είναι ο κρότος της πτώσης σας, η εκκωφαντική σας αποχώρηση, διότι από κυβέρνηση των «αρίστων», αποδεικνύεται συνεχώς πως πρόκειται για κυβέρνηση των «αχρήστων».

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας