Η διαδικτυακή σελίδα του συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης» του υποψήφιου  δημάρχου Αμυνταίου Τρύφων Γρομπανόπουλου είναι ONLINE

Η διαδικτυακή σελίδα του συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης» του υποψήφιου  δημάρχου Αμυνταίου Τρύφων Γρομπανόπουλου είναι ONLINE.

Οι πολίτες μέσα από την σελίδα θα μπορούν να ενημερώνονται για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού, όπως επίσης και για τις δράσεις του υποψηφίου Δημάρχου.

«Ο ΔΗΜΟΣ μας θα αλλάξει με τη γνώμη σου!»

Στην ιστοσελίδα www.trifongrompanopoulos.grη γνώμη και οι προτάσεις των δημοτών καταγράφονται μέσα από την ενότητα ΜΟΙΡΑΣΟΥ την ΙΔΕΑ ΣΟΥ και αποσκοπεί στην άμεση επαφή του δημότη με τον συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης».  Οι υπηρεσίες άμεσης συμμετοχής και καταγραφής του τόπου μας είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των πολιτών και η ομάδα μας πιστεύει ότι το παράδειγμα της αλλαγής ξεκινάει από τον ίδιο τον τρόπο λειτουργίας μας. Τα στοιχεία που θα καταγραφούν, θα συγκεντρωθούν και θα αξιολογηθούν από τις ομάδες εργασίας του προγράμματός μας και θα υπάρχει ειδική μέριμνα για τα θέματα.

Η«Δύναμη Ανανέωσης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τρύφων Γρομπανόπουλοαπό την πρώτη στιγμή της παρουσίασής της δήλωσε το “παρών” με δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και στα socialmedia.

Από το Γραφείο Τύπου