Η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη (φωτογραφίες & βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου, η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Φλώρινα, τόπος ζωής μας».

Η ΟΜΙΛΙΑ

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες,  αγαπητοί συμπολίτες,

Σας ευχαριστώ πολύ για τη δυναμική σας παρουσία στη σημερινή μας εκδήλωση.

Σας ευχαριστώ γιατί αψηφήσατε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, ενασχολήσεις και προβλήματα και δώσατε το παρόν στο σημερινό μου κάλεσμα.

Η νίκη του συνδυασμού μας είναι κοντά. Το βλέπω στα μάτια σας. Το βλέπω στη ζεστασιά, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε απ’ άκρη σ’ άκρη του δήμου μας.

Το βλέπουν πανικόβλητοι και οι αντίπαλοί μας,  που προσπαθούν μάταια να σας παραπλανήσουν με τον άκρατο παλαιοκομματισμό, μέσα από την υποσχεσιολογία, τις απειλές και το μοίρασμα επιταγών χωρίς αντίκρισμα. Τάζουν τα πάντα στους πάντες, εκβιάζουν  φορώντας διάφορα προσωπεία, δέσμιοι των αγκυλώσεων του παρελθόντος. Θα τους συναντήσετε εκεί έξω να περιφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης, θα ξεκινήσουμε να εφαρμόζουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης στον δήμο, το οποίο στηρίζεται σε δημοκρατικές αρχές, αξίες και διαφάνεια.

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές μας φέρνουν μπροστά στην μεγάλη πρόκληση να επιλέξουμε το δήμο που θέλουμε.

Θέλουμε έναν δήμο της ανεργίας ή έναν δήμο ποιοτικών και βιώσιμων θέσεων εργασίας;

Θέλουμε έναν δήμο της περιβαλλοντικής υποβάθμισης και της ενεργειακής φτώχειας ή έναν δήμο αειφόρο και θερμικά θωρακισμένο;

Θέλουμε έναν δήμο μικροπολιτικών και τοπικιστικών διευθετήσεων ή έναν δήμο με ενιαία συνείδηση και κοινό βηματισμό;

Θέλουμε έργα-βιτρίνας ή έργα ανάπτυξης, ενταγμένα σε μια ολιστική φιλοσοφία;

Θέλουμε έναν δήμο δέσμιο σε οικονομικά συμφέροντα ή ένα δήμο ελεύθερο και απαλλαγμένο από  βαρίδια και εξαρτήσεις;

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες,  αγαπητοί      συμπολίτες

Η συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα όλων, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Η καρέκλα του δημάρχου για μένα δεν είναι αυτοσκοπός, είναι υπέρτατη τιμή, είναι απόφαση ζωής. Για αυτό είναι και μεγάλη η πρόκληση.

Προτεραιότητά μας είναι η αναγέννηση του δήμου.  Θέλω να ξέρετε και να νιώσετε, όλοι εσείς, ότι θα υπάρξει μια νέα τοπική αρχή, ένας νέος δήμαρχος που θα διεκδικεί και θα κερδίζει για τον δήμο μας. Ένας νέος δήμαρχος μακριά από πρακτικές του παρελθόντος, που θα πάει την πόλη μπροστά. Συναινετικός, προσιτός, που θα συνεργάζεται με όλους τους δημότες, με όλες τις πολιτικές δυνάμεις στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και με όλους τους Φορείς και Οργανώσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του δήμου.

Ο δήμαρχος είναι δήμαρχος όλων, είναι παντού και πάντα. Δεν είναι μόνο υπεύθυνος για όλα, αλλά και υπόλογος. Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το γραφείο του, δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του στην πραγματικότητα. Ο δήμαρχος, μπορεί να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων γύρω του προς το καλύτερο.

Η κοινωνία μας είναι μπροστά από την πολιτική. Απαιτεί υπερβάσεις, απαιτεί σύνθεση και συνεννόηση, απαιτεί  συναίνεση και συνέργειες.

Άλλωστε, θα το επαναλάβω, οι λακκούβες, τα σκουπίδια, οι λάμπες  δεν έχουν χρώμα, δεν έχουν ιδεολογία.

Είναι ανάγκη να χτίσουμε ένα νέο πολιτικό πολιτισμό. Να ξεπεράσουμε τις όποιες διαφορές, τις όποιες διαφωνίες μας.

Αυτό είναι το σπουδαίο και για αυτό ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός πρέπει και είναι μια ομάδα εργατικών, ικανών, άξιων ανθρώπων που νοιάζονται και πονούν τον δήμο πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

Όπως δεν πειραματιζόμαστε, όταν πρόκειται για ένα προσωπικό ή οικογενειακό θέμα, έτσι δεν πρέπει να κάνουμε πειράματα στην τοπική μας κοινωνία.

Με μόνη κινητήρια δύναμη την αγάπη για τον τόπο, οι συνεργάτες µου κι εγώ, είμαστε παρόντες σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση για ν’ ανοίξουμε παράθυρο στο μέλλον, να μετατρέψουμε  το καθημερινό παράπονο σε συνειδητή δράση.

Απευθυνόμαστε στον κάθε πολίτη, σε κάθε κοινωνική ομάδα, σε κάθε πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό φορέα και ζητάμε την ολόπλευρη στήριξη του.

Έχουμε την καθαρότητα και τη θέληση να σας κοιτάξουμε στα μάτια να δούμε τα προβλήματα και να ριχτούμε στη μάχη και να τα νικήσουμε.

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες,  αγαπητοί συμπολίτες,

Η έμπνευσή μας είναι τα παιδιά μας.

Ο δήμος, για εμάς, είναι οι άνθρωποί του.

Όραμά μας ένας δήμος ανθρώπινος και λειτουργικός για τους δημότες του, ένας δήμος φιλόξενος για τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες του, ένας δήμος ελκυστικός στους επενδυτές και την επιχειρηματικότητα.

Θέλουμε να αναδείξουμε το φυσικό μας περιβάλλον, την προνομιακή θέση του  δήμου  μας κι όλα αυτά που τον κάνουν μοναδικό. Να φτιάξουμε έναν δήμο όμορφο, πράσινο, καθαρό. Να αναδείξουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Να δώσουμε σημασία ξανά στην παιδεία και τον αθλητισμό. Να διεκδικήσουμε συνετές, αειφόρες, και βιώσιμες επενδύσεις που θα δίνουν επιλογές στους δημότες και τους επισκέπτες μας. Να προσελκύσουμε υψηλού επιπέδου εναλλακτικές μορφές τουρισμού (χειμερινό, αθλητικό, θρησκευτικό, κυνηγητικό, συνεδριακό). Να δημιουργήσουμε έναν δήμο τεχνολογικά ανεπτυγμένο και εξυπηρετικό, με πλήρη διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων και σε κάθε οικονομική διαχείριση. Να ζωντανέψουμε χωριά, γειτονιές, εμπορικές περιοχές. Να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Στην τρίτη ηλικία. Στους νέους μας. Στις γυναίκες. Στους μικρομεσαίους.  Ευκαιρίες να ζήσουν,  να συνδημιουργήσουν.

Να εμπνεύσουμε ξανά εμπιστοσύνη. Να διεκδικήσουμε δυναμικά την υλοποίηση έργων στοχεύοντας στην ανάπτυξη και στην ευημερία.

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες,  αγαπητοί συμπολίτες

Για τον συνδυασμό μας ανάπτυξη δεν είναι μόνο τα μεγάλα έργα. Είναι ο πολιτισμός, η παιδεία, ο αθλητισμός, η καθημερινότητα. Τα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά μας, τα πεζοδρόμια στα οποία περπατούν οι μαμάδες με τα παιδάκια τους, ο φωτισμός, οι παιδικές χαρές, οι δρόμοι μας, οι πλατείες, όλα τα κομμάτια του παζλ που ονομάζεται δημόσιος χώρος. Κάθε έκφανση της ζωής των δημοτών μας.

Θα ασχοληθούμε με τα «μικρά» για να έχουμε τον χώρο και τον χρόνο να ευχαριστηθούμε τα «μεγάλα».

Η αξιοπρέπεια του κάθε δημότη αποτελεί προϋπόθεση για την αξιοπρέπεια της τοπικής κοινωνίας μας.

Το πρόγραμμα μας είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  με σκοπό την ενδοδημοτική ισορροπία, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Είναι οραματικό, είναι πρωτοποριακό αλλά και προσγειωμένο και σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε σε θέση να το υλοποιήσουμε, όπως το σχεδιάζουμε, γιατί έχουμε την τεχνογνωσία, τη διάθεση για δουλειά, το όραμα και την αγάπη για τον τόπο.

Είναι ένα πρόγραμμα που   θέλει τον Δήμαρχο και  τους Δημοτικούς Συμβούλους κοντά στον πολίτη.

Αναδεικνύουμε τα μεγάλα ζητήματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, προωθούμε την ανακύκλωση, μειώνουμε τις ενεργειακές απαιτήσεις λειτουργίας του δήμου, προωθούμε την πράσινη ενέργεια βλέπουμε τον δήμο ενιαίο.

Προχωράμε

-στην Κατασκευή νέου Δημαρχείου

-στην Προμήθεια σύγχρονου  εξοπλισμού για τον αποχιονισμό με χρήση τηλεματικής

-στην ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού  και τον εκσυγχρονισμό  του τρόπου καθαριότητας για καθαρότερη πόλη και δημοτικές κοινότητες.

-στην εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας για τη διευκόλυνση της εσωτερικής λειτουργίας του Δήμου και την εξυπηρέτηση του πολίτη και να μην ταλαιπωρείται για απλά πράγματα.

-στην καταγραφή, συντήρηση και αξιοποίηση κτιρίων ιστορικής σημασίας και  ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, μέσω εθνικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

-στην υιοθέτηση γειτονιών και κοινόχρηστων χώρων από επιχειρήσεις, συλλόγους, σχολεία και ιδιώτες.

Φροντίζουμε για την ολοκλήρωση του έργου της τηλεθέρμανσης έχοντας το βλέμμα μας στην σύνδεση, μεταφορά και αξιοποίηση του Φυσικού αερίου.

Η θέρμανση των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας με δίκτυα φυσικού αερίου  και βιομάζας , τις μικρές τηλεθερμάνσεις όπως τις αποκαλούμε, δεν είναι υπόσχεση αλλά δέσμευση για μας.

Ρυθμίζουμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα, συντηρούμε δρόμους, κτίρια, κοινόχρηστους χώρους, αντιμετωπίζουμε το θέμα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα.

Θέτουμε ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της κοινωνικής προστασίας και την καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Ο Δήμος οφείλει να διασφαλίσει το δικαίωμα της υγείας σε όλες τις οικογένειες του δήμου ενισχύοντας παράλληλα τη λειτουργία του νοσοκομείου μας.

Δίνουμε οριστική λύση στο υδρευτικό πρόβλημα  όλων των δημοτικών κοινοτήτων και της Φλώρινας, με την προώθηση της κατασκευής διυλιστηρίου στο φράγμα Τριανταφυλλιάς , την αναβάθμιση του διυλιστηρίου Μελίτης και την χρήση του νερού από τον ταμιευτήρα Παρορίου.

 

 

 

Δεσμευόμαστε,

στην άμεση επανεξέταση  της  τιμολογιακής  πολιτικής της ΔΕΥΑΦ στο σύνολο του Δήμου, προς όφελος των Δημοτών.

στην μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πολιτών του Δήμου Φλώρινας.

στην κατασκευή νέων παιδικών   και βρεφονηπιακών σταθμών για όλα τα παιδιά των κατοίκων του Δήμου μας

στη λειτουργία κοινωνικού ιατρείου

στη λειτουργία κοινωνικού φαρμακείου

στη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου

στην ενίσχυση δικτύου εθελοντών

στη δημιουργία ΚΕΠ υγείας

στην κυκλοφοριακή  διευκόλυνση  των ατόμων  με αναπηρία (ΑΜΕΑ) (χώροι στάθμευσης, ράμπες, πρόσβαση σε υπηρεσίες).

 

 

Αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση του Δήμου μας ως ενεργειακού κέντρου της Ελλάδας, βασισμένου σε λιγνιτικές μονάδες αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και κυρίως σε χωροταξικά σχεδιασμένες Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Πρωταγωνιστούμε στην μετάβαση της περιοχής μας στην μεταλιγνιτική περίοδο.

Στηρίζουμε και ενισχύουμε τα τοπικά προϊόντα, τις τοπικές επιχειρήσεις, την τοπική επιχειρηματικότητα και απασχόληση. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τοπικό παραγωγικό ιστό και τον εξωστρεφή τοπικό πρωτογενή τομέα, μέσα από την υποστήριξη της μεταποίησης τοπικών προϊόντων. Οι αγρότες,  οι κτηνοτρόφοι και όλοι οι παραγωγοί πλούτου και προϊόντων πρέπει να ξαναβρούν την θέση που τους ταιριάζει και τους αξίζει.

Συμβάλλουμε:

στην προώθηση των εναλλακτικών και βιολογικών καλλιεργειών, με στόχο την αύξηση του εισοδήματος των αγροτών.

στην δημιουργία γραφείου ενημέρωσης του αγρότη, στο πλαίσιο της αλλαγής του καλλιεργητικού και παραγωγικού χάρτη στον πρωτογενή τομέα  .

στην χρήση της τηλεθέρμανσης και της γεωθερμίας για θερμοκηπιακές καλλιέργειες

στην δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων για ορθολογικότερη διαχείριση του ζωικού πληθυσμού.

Η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας είναι βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας.

Θέλουμε να κάνουμε την περιοχή μας κόμβο επιβατικών και εμπορευματικών συνδυασμένων μεταφορών.

Οι επιχειρηματίες χρειάζονται καθημερινά στην δουλειά τους συμμάχους, για να πάνε μπροστά, και όχι χειρόφρενα.

Και αν σήμερα το κράτος και η γραφειοκρατία είναι ένα μεγάλο χειρόφρενο, ο δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το ΕΒΕ, θα γίνει ο μεγάλος σύμμαχος των επιχειρήσεων, των ανθρώπων που παράγουν, γιατί είναι λίγοι οι άνθρωποι που επενδύουν, που παράγουν, που δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Αναδεικνύουμε την τοπική ταυτότητα της περιοχής μας προσελκύοντας και υλοποιώντας ένα πρόγραμμα πολιτιστικών, κοινωνικών, αθλητικών εκδηλώσεων και συνεδρίων σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Καλλιεργούμε την τουριστική συνείδηση σε όλους τους κατοίκους,  υποστηρίζουμε όλα τα αθλήματα που αναπτύσσονται στην Φλώρινα, με τη συστηματική συντήρηση των αθλητικών υποδομών και τη δημιουργία νέων, επιδιώκουμε την άμεση λύση του ιδιοκτησιακού προβλήματος του κολυμβητηρίου για να  λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών.

Μέσα από την συνεργασία με τα πανεπιστημιακά τμήματα που αναπτύσσονται στην περιοχή μας υποστηρίζουμε τη νέα γενιά στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην κοινωνική ζωή, και την ένταξή τους στις παραγωγικές και αναπτυξιακές διαδικασίες του τόπου μας.

Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στον επαγγελματικό προσανατολισμό και οργανώνουμε προγράμματα συνεχούς επιμόρφωσης ανέργων και νέων.

Επαναλειτουργούμε και αναβαθμίζουμε το συμβούλιο νεολαίας δίνοντάς του νέα πνοή και ενέργεια, υποστηρίζοντας παράλληλα την δημιουργία ενός μεγάλου και οργανωμένου δικτύου εθελοντών, το οποίο θα λειτουργεί συμβουλευτικά προς τον δήμο διατηρώντας πάντα τη δική του ανεξαρτησία.

Το πρόγραμμα μας, αποτελεί μια συμφωνία εμπιστοσύνης, μια συμφωνία που θα συνυπογράψουμε και θα αποτελεί τη βάση της σχέσης του δημότη με τον δήμο.

 

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες,  αγαπητοί συμπολίτες

Πλησιάζουμε στο τέλος της προσπάθειας του αγώνα που όλοι μαζί καταβάλλαμε προκειμένου να πετύχουμε στο στόχο. Δεν κατεβαίνουμε σ’ αυτές τις εκλογές ως υπήκοοι και εκτελεστές εντολών άλλων, αλλά ως σημαιοφόροι νέων ιδεών με μοναδικό στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Κύριο μέλημά μας είναι η δημιουργία ενός δήμου πρωτοπόρου, ανταγωνιστικού, ενός δήμου ευρωπαϊκού, ενός δήμου που δεν θα είναι  ο ουραγός της αγέλης αλλά η ατμομηχανή.

Δεν είμαστε ονειροπόλοι και αιθεροβάμονες .

Είμαστε πολίτες της ίδιας πόλης, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και έχουμε τον ίδιο πόθο να δούμε τον δήμο μας,   τον ακρίτα των συνόρων μας , να ξεχωρίζει και να καινοτομεί. Οι στόχοι μας είναι απλοί, άμεσοι και ρεαλιστικοί.

Έχουμε ήδη αποδείξει μέσα από την μέχρι τώρα προεκλογική περίοδο την ικανότητά μας να παράγουμε έργο.

Θα το αποδείξουμε και στον δήμο, αξιοποιώντας τέσσερα ισχυρά στηρίγματα:

  • την δυναμική ομάδα όλων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας,
  • την ομάδα στελεχών και συνεργατών με δοκιμασμένη εμπειρία και επάρκεια,
  • όλους τους εργαζόμενους του δήμου, που με υπευθυνότητα, εργατικότητα, χαμόγελο, ευγένεια και γνώση δίνουν ζωή σ’ έναν απρόσωπο οργανισμό και μετουσιώνουν σε έργο το όραμα και το σχέδιο των αιρετών διοικήσεων.
  • όλους τους ανθρώπους της τοπικής μας κοινωνίας, που μπορούν να προσφέρουν είτε ως επαγγελματίες, είτε ως εθελοντές.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες,  αγαπητοί  συμπολίτες

Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς αναρωτιέστε και αμφιβάλλετε για όλα όσα ακούτε. Πιθανό να πιστεύετε ότι πρόκειται για υποσχέσεις που συνηθίζουν να δίνουν όλοι οι πολιτικοί  (και σας έδωσαν στο παρελθόν οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων χωρίς να τις πραγματοποιήσουν). Ωστόσο, αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν υποσχόμαστε αλλά σας διαβεβαιώνουμε, δεν εικάζουμε. Δεσμευόμαστε και εγγυώμαστε ότι, αν μας εμπιστευτείτε, την επόμενη τετραετία ο δήμος μας θα αποτελεί έναν πρότυπο δήμο, αντάξιο των προσδοκιών σας.

Μη ξεχνάτε ότι η ψήφος σας είναι η δύναμη αλλά και η αδυναμία σας. Από τον τρόπο που θα την αξιοποιήσετε εξαρτάται το μέλλον όλων μας, το δικό μας και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό όλοι έχουμε χρέος, αυτή την κρίσιμη στιγμή  της κάλπης  να επιλέξουμε τον συνδυασμό με το καλύτερο πρόγραμμα, με πρόσωπα που διαθέτουν γνώση, μεράκι και αποφασιστικότητα  και κυρίως τον δήμαρχο που μπορεί να το υλοποιήσει.

Τον δικό μας συνδυασμό τον απαρτίζουν φρέσκα πρόσωπα, με γνώσεις, καθαρό λόγο, θετική ενέργεια και διάθεση για προσφορά. Πρόσωπα που θα δώσουν δείγματα αυθόρμητης και όχι καθ’ υπόδειξη συμπεριφοράς.  Πρόσωπα που αγαπούν τον τόπο ζωής.

Σήμερα θα σας ξαναπαρουσιάσω, τους συνεργάτες μου, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κατά δημοτική ενότητα.

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες,  αγαπητοί συμπολίτες

Εγώ και οι συνεργάτες μου, δηλώνουμε απόψε παρόντες στο μεγάλο προσκλητήριο της Κυριακής.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στην εντολή που θα μας δώσετε.

Δεσμευόμαστε, ότι θα δουλέψουμε με μεράκι και όραμα και ζητάμε να μας υπερψηφίσετε, γιατί έχουμε ένα σκοπό που είναι και δικός σας σκοπός. Να κάνουμε τον Δήμο μας, λειτουργικό, ανθρώπινο, εξυπηρετικό, φιλόξενο, νοσταλγικό.

Έναν  Δήμο για όλους τους Δημότες του.

Πάμε όλοι μαζί!!!

Μαζί για το πολύ!!!

Οι αξίες και τα όνειρά μας είναι η δύναμή μας!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας ! Η νίκη είναι δική μας!!!

 

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού

«ΦΛΩΡΙΝΑ, τόπος ζωής μας»