Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φλώρινας (φωτογραφίες & βίντεο)

Με μια λιτή και σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου,  η ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των μελών των Κοινοτήτων του Δήμου Φλώρινας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου, ο οποίος ανέγνωσε τον θρησκευτικό όρκο, ενώ με πολιτικό όρκο ορκίστηκε η δημοτική σύμβουλος Μιμίκα Ναλπαντίδου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Βασίλης Γιαννάκης στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν ενώ συνεχάρη τους εκλεγέντες.

«Ημέρα προσδοκιών και αγωνίας, ημέρα ύψιστης τιμής,  χαράς και συγκίνησης να ορκίζομαι δήμαρχος του Δήμου» είπε, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “η  καρέκλα του Δημάρχου δεν είναι αυτοσκοπός, δεν είναι φιλοδοξία και επιθυμία για την απόκτηση εξουσίας και δύναμης και την ικανοποίηση προσωπικών και ιδιοτελών συμφερόντων αλλά είναι απόφαση ζωής που εμπνέεται από τον πόθο να συντελέσουν με όλες τις δυνάμεις της ψυχής και του σώματος στην εκπλήρωση όλων όσων επαγγελόμαστε”.

Προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η αναγέννηση του Δήμου και  η ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης και των χωριών που είναι όρος απαράβατος.