Η Παρθένα (Ρένα) Χατζηπαπαθεοδωρίδου – Παρδάλη υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Φλώρινας

Χατζηπαπαθεοδωρίδου – Παρδάλη Παρθένα (Ρένα)

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Στις 8 Οκτωβρίου , αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Συγκρίνουμε τα έργα και  διαβάζουμε το πρόγραμμα του κάθε Υποψήφιου Δημάρχου.

Αυτό έκανα και έκρινα ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο Βασίλης Γιαννάκης ώστε να ηγηθεί στον Δήμο μας για την επόμενη κρίσιμη πενταετία, της απολιγνιτοποίησης. Αυτός και οι συνυποψήφιοι μου  στο συνδυασμό «Φλώρινα Τόπος ζωής μας» αποτελούν την μοναδική εγγύηση ώστε ο τόπος μας να συνεχίσει να κάνει βήματα προς τα μπροστά.

Οι αγωνίες μου για την ανάπτυξη του τόπου μας , τις υποδομές της πόλης μας , την ασφάλεια με οδήγησαν ώστε να δεχτώ την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη και να συμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Φλώρινα Τόπος ζωής μας» ως υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας.

Ζητώ την στήριξη σας, ώστε να εκπροσωπήσω με το καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς προσωπικές επιδιώξεις το καλύτερο για την Πόλη που ζούμε.

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία διατηρώντας κατάστημα εδώ και 14 χρόνια, αποτελούν εχέγγυο ώστε να συνεχίσω να είμαι ο Άνθρωπος της Εμπιστοσύνη σας.

Λίγα λόγια για εμένα….

Ζω στη Φλώρινα από το 2004 όπου ήρθα ως φοιτήτρια στο τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Μετά το τέλος των σπουδών συνέχισα να ζω στην πόλη που αγάπησα , καθώς με τον σύζυγό μου Γιάννη Παρδάλη αποκτήσαμε δύο παιδιά, τον Σωτήρη και τον Αβραάμ. Από το 2009 δραστηριοποιούμε ως ελεύθερη επαγγελματίας , διατηρώντας κατάστημα στην κεντρική λαϊκή αγορά της Φλώρινας. Είμαι ενεργό μέλος της Ευξείνου Λέσχης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ποντιακής Νεολαίας «Αλέξανδρος Υψηλάντης». Επίσης είμαι γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γ΄ Γυμνασίου Φλώρινας

Με τιμή

Χατζηπαπαθεοδωρίδου – Παρδάλη Παρθένα (Ρένα)

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας