Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην ΠΕ Φλώρινας

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην ΠΕ Φλώρινας παρουσίασε η ΤΕ Φλώρινας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 05 Μάρτη. 

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Φλώρινας:

  1. Αλεξίου Ευάγγελος, 57 ετών κάτοικος Αλώνων, Δασεργάτης, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Δασεργατών Φλώρινας, Πρόεδρος του Δασεργατικού Συνεταιρισμού Αλώνων.

  2. Βογιατζή Μαρία, 36 ετών κάτοικος Αμυνταίου, Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης και προπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Γεωπονίας στη Φλώρινα. Αυτοαπασχολούμενη, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ.

  3. Βυσίνης Ευάγγελος, 41 ετών κάτοικος Φλώρινας, Ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

  1. Τορλαχίδου Παναγιώτα (Γιώτα), 50 ετών κάτοικος Φλώρινας, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορικών Υπαλλήλων Φλώρινας, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας, μέλος της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ.