Η παρουσίαση των Υποψήφιων του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο»

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου η παρουσίαση των Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και των  Υποψήφιων Τοπικών Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου του συνδυασμού μας, «Με συνέπεια και στο αύριο».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης αρχικά  αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της παρούσας δημοτικής αρχής και παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του πολιτικού προγράμματος του συνδυασμού, οι οποίοι σχετίζονται  με:

  • Την Τοπική Οικονομία & Ανάπτυξη
  • Την Υγεία, την Πρόνοια & την Κοινωνική Μέριμνα
  • Την Παιδεία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό
  • Τις Υποδομές & το Περιβάλλον
  • Τον Τουρισμό
  • Τη διασφάλιση και τη βιωσιμότητα των Ενεργειακών Υποδομών
  • Τη στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα

Σας παραθέτουμε απόσπασμα της ομιλίας:

«Η παρουσία σας σε αυτήν την κατάμεστη αίθουσα ενδυναμώνει την πεποίθηση μας ότι ο αγώνας, που ουσιαστικά μπαίνει στην τελική του ευθεία σήμερα, θα είναι νικηφόρος! Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, αφού είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός με πλήρη κατάρτιση, ανακοινώνουμε και παρουσιάζουμε  σήμερα,  συνολικά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και τους τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας. (…) Ως Δημοτική Αρχή, με συναίσθηση των μελλοντικών προκλήσεων για τον τόπο μας και κυρίως με όραμα για την τοπική κοινωνία και την οικονομία, έχουμε θέσει προτεραιότητες για την καθημερινότητα, για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, αξιοποιώντας αποτελεσματικά όλες τις αναπτυξιακές δυνατότητες  που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον τόπο μας.

Στην έως τώρα πορεία μας, αποδείξαμε ότι είμαστε συνεπείς, ειλικρινείς αλλά κυρίως ρεαλιστές στις δεσμεύσεις και στους στόχους μας!        Κάθε δέσμευση που αναλαμβάνουμε αποτελεί κοινή συνιστώσα της εμπειρίας μας , της αγάπης για τον τόπο και της ευθύνης προς τους συμπολίτες μας. Για αυτό και μπορούμε να υλοποιούμε,  αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε, γιατί τα έχουμε μελετήσει, τα έχουμε δουλέψει εκ των προτέρων, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να γίνουν  και να είναι ωφέλιμα για τον πολίτη.

 

 

(…) Ο μηδενισμός και η πλήρης απαξίωση του έργου μας, ως κύριο στοιχείο της προεκλογικής εκστρατείας των αντιπάλων μας, ένα πράγμα μόνο δείχνει… την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους. Ανικανότητα να δουν και να καταλάβουν τις προσπάθειες, τη δουλειά και τον μόχθο αυτής της δημοτικής αρχής για τα προβλήματα της καθημερινότητας μας. Ανικανότητα να αφουγκραστούν τις καθημερινές αγωνίες των συνδημοτών μας. Ανικανότητα να προτείνουν, πόσο μάλλον να υλοποιήσουν νέες ιδέες για τον τόπο μας. Ό,τι προτείνουν ως νέο και καινοτόμο, ό,τι μπορεί να είναι υλοποιήσιμο, εμείς ήδη το έχουμε προβλέψει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου, το έχουμε καταθέσει ως πρόταση σε χρηματοδοτικές προσκλήσεις ή το επεξεργαζόμαστε προς τελική υλοποίηση.

Με όλες μας τις δυνάμεις, ταπεινά και ανιδιοτελώς, ενωμένοι και δυνατοί, εκμεταλλευόμαστε κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία και με ιδίους πόρους παλεύουμε να μην αφήσουμε καμία εκκρεμότητα που να δυσκολεύει τους συμπολίτες μας.

 

Το έχουμε αποδείξει ότι ΔΕΝ είμαστε αγκυλωμένοι από βαρίδια και δεσμεύσεις!

Η ΜΟΝΗ μας δέσμευση είναι η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τον απλό κόσμο… με ΕΣΑΣ!

Για δύο κυρίως λόγους σας ζητώ και πάλι την στήριξη σας:

Να συνεχίσουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει και μελετήσει από την έναρξη αυτής της θητείας και να διορθώσουμε για το κοινό καλό όσα λάθη ενδεχομένως έχουμε κάνει. Στη νέα πρόκληση που ξημερώνει για το τόπο μας δηλώνουμε παρόντες, ενωμένοι και με όπλα μας την εμπειρία, την γνώση, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το τόπο μας!

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και για έναν ακόμα λόγο. Περάσαμε αλώβητοι μέσα από μία θύελλα μηνύσεων και δικαστικών διαδικασιών που σαν στόχο είχαν να μας εκφοβίσουν, να μας αποδυναμώσουν και να μας αποπροσανατολίσουν από τον κύριο σκοπό μας, την ευημερία του Δήμου μας και των συμπολιτών μας!

ΔΕΝ πέτυχε τίποτα από αυτά!

Αντέξαμε και αντέχουμε, γιατί έχουμε την στήριξη του κόσμου.

Όσο και να θέλουνε να κρυφτούν, όλοι ξέρουμε ποιος κρύβεται  πίσω από τον συνδυασμό ΜΠΙΤΑΚΗ. Ούτε τώρα όμως η τακτική του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ θα περάσει!

Σε μία δημοκρατική κοινωνία, με όσα προβλήματα και να μας ταλανίζουν, δεν γινόμαστε υποχείριο και έρμαιο κανενός, νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό που είμαστε και θα γίνουμε ακόμα καλύτερο, γιατί η αγάπη για την  τοπική κοινωνία,  για της οποίας την πρόοδο  μοχθήσαμε, είναι πηγαία, ειλικρινής, ώστε να την προσφέρουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας ακόμα καλύτερη, για να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Με λυπούν όμως κάποιες πρόσφατες δηλώσεις, σε ραδιοφωνική εκπομπή , υποψηφίου άλλου συνδυασμού, περί ποιότητας του συνδυασμού του, που  υποτίμησε , υποβάθμισε και απαξίωσε τα δικά μας στελέχη. Στη μικρή κοινωνία που ζούμε και προσπαθούμε για το καλύτερο, κανείς μας δεν περισσεύει!

Δεν υποτιμάμε κανέναν!

Σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας και εκτιμάμε την προσπάθεια όσο και τις προθέσεις του,  όταν λειτουργεί με μοναδικό κριτήριο την  πρόοδο του τόπου μας . Δηλώσεις που με τόση ευκολία γίνονται και που σαν στόχο έχουν την διχόνοια και την παραπλάνηση…. δεν θα περάσουν! Ο τόπος δεν αντέχει άλλες πράξεις αντεκδίκησης στον βωμό παράλογων φιλοδοξιών. Για μας το σημαντικότερο είναι να είμαστε όλοι παρόντες στη νέα πρόκληση!

ΔΕΝ περισσεύει κανείς!!!

(…) Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους συνεργάτες μου. Σε όλους αυτούς που θα διεκδικήσουν με εντιμότητα και δίκαιο αγώνα την ψήφο των συμπολιτών μας, ενώπιον των οποίων  δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να είναι ο Δήμος μας, ένας Δήμος Πρότυπο, με τακτοποιημένα τα οικονομικά του, με ορθή διαχείριση πόρων , που θα είναι πάντα κοντά στον πολίτη!

Ας μετρήσουμε λοιπόν αντίστροφα για την 26η  Μαΐου,

για να κόψουμε  όλοι μαζί

το νήμα της Νίκης!!!»