Η πρώτη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας για το 2023

Την Τετάρτη 18/01/2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας για την φετινή χρονιά. Στην συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, προσκλήθηκε και συμμετείχε και ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης. Συζητήθηκαν θέματα οργανωτικού χαρακτήρα,  οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ο προγραμματισμός δράσεων και εκδηλώσεων ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Ο κ. Βουλευτής ενημέρωσε για όλα τα  έργα  που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή στην Π.Ε Φλώρινας αλλά και για αυτά που έχουν δρομολογηθεί. Αυτήν τη στιγμή υλοποιούνται έργα που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ σε αντίθεση με τα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία τα έργα που εκτελέστηκαν για την Π.Ε Φλώρινας δεν ξεπερνούσαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης , υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με κορυφαίους υπουργούς και ενημέρωση για μια σειρά έργων που υλοποιούνται ή σχεδιάζονται στην Π.Ε Φλώρινας.  Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία της Δ.Ε.Ε.Π με τον κ. Βουλευτή, μια συνεργασία από την οποία μόνο οφέλη αποκομίζει ο τόπος μας.

Τέλος συζητήθηκε και ο προγραμματισμός της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Φεβρουάριο. Για τον χρόνο και τον τόπο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ