Καταγγελία ΚΚΕ – Καταστροφή προεκλογικού υλικού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Οι ΚΟ Φλώρινας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσεις της ΚΝΕ καταγγέλλουμε την προσπάθεια παρεμπόδισης της προπαγάνδας του Κόμματος μας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιούνη.

Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας έχουν καθοριστεί οι χώροι εγκατάστασης Ταμπλό – Πλαισίων, όπου τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές έχουν δικαίωμα να τοποθετούν αφίσες και ενημερωτικό υλικό, ωστόσο, κάθε φορά που τα μέλη του ΚΚΕ τοποθετούν αφίσες, αυτές καταστρέφονται από άγνωστα σε εμάς άτομα, τα οποία λειτουργούν σαν τα ποντίκια μέσα στη νύχτα και σχίζουν, αποκολλούν και καταστρέφουν τις αφίσες στοχοπροσηλωμένα μόνο του ΚΚΕ και όχι άλλες αφίσες που επίσης είναι εκεί αναρτημένες!

Η συγκεκριμένη ενέργεια, από όπου κι αν έγινε, το μόνο που αποδεικνύει είναι πόσο “ενόχλησε” και συνεχίζει να “ενοχλεί” η εκλογική και όχι μόνο άνοδος του ΚΚΕ. Ενοχλεί και “πονάει” τα αφεντικά οποιασδήποτε πολιτικής απόχρωσης αφού το ΚΚΕ αποτελεί την μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή.

Ενημερώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες με προφανή στόχο την φίμωση του ΚΚΕ, την φωνή της εργατικής τάξης και της αγωνιζόμενης νεολαίας, δεν πτοούν ούτε το ΚΚΕ, ούτε το λαό της περιοχής μας, με τον οποίο έχουμε δεσμούς αίματος. Με μεγαλύτερο πείσμα, το ΚΚΕ, τα μέλη και οι φίλοι του θα δώσουμε απάντηση. Θα κάνουμε τη νύχτα μέρα για ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ στις 25 Ιούνη. Για 100% μαχητική – λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή και στους αγώνες, απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και στη συναίνεση που θα τις προσφέρουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ  και τα άλλα κόμματα. Η πρώτη απάντηση να δοθεί με μαζική συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση την Παρασκευή 16 Ιούνη, 20:30.

Φλώρινα, 14/06/2023